Τροχαίο με διακινητή στις Ελευθερές, όπως ακριβώς συνέβη στις Κορυφές

Η αστυνομία συνέλαβε διακινητή, όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο «βγήκε» απ’ το δρόμο με αποτέλεσμα οι 4 από τους 6 μη νόμιμους μετανάστες να τραυματιστούν και να οδηγηθούν στο Νοσοκομείο

Μια ημέρα μετά το τροχαίο ατύχημα στις Κορυφές και τη σύλληψη του διακινητή και 6 μη νόμιμων μεταναστών, ένα ακόμα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Καβάλας, το οποίο απ’ ότι φαίνεται προτιμούν οι διακινητές.

Συγκεκριμένα συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (6-6-2022), σε επαρχιακή οδό της Καβάλας (πλησίον του οικισμού Ελευθερών Καβάλας), από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, έπειτα από σχετική ενημέρωση από διερχόμενο πολίτη για εκτροπή οχήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο να έχει ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα και στο σημείο βρέθηκαν ο οδηγός–διακινητής και 6 μη νόμιμοι μετανάστες, τους οποίους ο δράστης μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα.

Τέσσερις από τους διακινούμενους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Όπως προέκυψε για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών έχει δηλωθεί κλοπή την 31-5-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.