Καβάλα: Το μπλόκο στον Παράδεισο σταμάτησε ένα διακινητή και δύο μη νόμιμους μετανάστες

Ο διακινητής δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου επιχείρησε να διαφύγει πεζός

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (26-6-2022), κοντά στον οικισμού Παραδείσου Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 2 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.