Καβάλα: Μπήκαν σε σπίτι, έκλεψαν, «πιάστηκαν» από την κάμερα και συνελήφθησαν στη λαϊκή [φωτογραφίες]

Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία της Παναγίας, εν ώρα κίνησης και Cosmopolis, αλλά δύο ανήλικοι είχαν... άλλη εκδήλωση με διάρρηξη και κλοπή αντικειμένων τα οποία προσπάθησαν να πουλήσουν στη λαϊκή αγορά

Μια διάρρηξη σπιτιού και μάλιστα εν ώρα κίνησης κόσμου -καθώς εκείνη την ώρα λάμβαναν χώρα στην περιοχή δράσεις του Cosmopolis Festival– η οποία «συνοδεύτηκε» από κλοπή αντικειμένων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2022 στις 11:00 σε στενό της συνοικίας της Παναγίας στην Καβάλα. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι -στο οποίο εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς- και έφυγαν ανενόχλητοι ή… σχεδόν ανενόχλητοι, καθώς «πιάστηκαν» από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.

Ο δε ιδιοκτήτης του σπιτιού στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς το επόμενο πρωί αναγνώρισε τους δύο δράστες στη λαϊκή, την ώρα που προσπαθούσαν να πουλήσουν ό,τι έκλεψαν από το σπίτι του. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και οι δράστες –ανήλικοι αμφότεροι- συνελήφθησαν.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι δράστες επέδειξαν ιδιαίτερο θράσος, καθώς μπήκαν στο σπίτι την ώρα που κυκλοφορούσε αρκετός κόσμος στην περιοχή, όπως και περιπολικά της Αστυνομίας και πάρα ταύτα, κατάφεραν να μπουν ανενόχλητοι και να κλέψουν ό,τι θεώρησαν ότι μπορεί να πουληθεί την επόμενη μέρα, λίγα μέτρα παρακάτω.