Καβάλα: «Μίλησαν» και οι κάμερες για τη διαδρομή που ακολούθησε ο δολοφόνος του 52χρονου στη Χρυσούπολη

Ο δράστης φαίνεται πως άφησε ίχνη στον τόπο του εγκλήματος-Ο δολοφόνος μετά το έγκλημα επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα και κατευθύνθηκε στη Χρυσούπολη-Η Αστυνομία ψάχνει τον τελικό προορισμό του

Ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου στη Χρυσούπολη στην Καβάλα φαίνεται πως άφησε ίχνη στον τόπο του εγκλήματος. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής οι οποίες κατέγραψαν τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης προς και από το εργοστάσιο όπου εργαζόταν ο άτυχος 52χρονος.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο LiveNews στο MEGA, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει ίχνη του δράστη από ένα χωράφι που βρίσκεται δίπλα στα εργοστάσιο όπου έγινε η δολοφονία και το οποίο χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του μετά τον πυροβολισμό. Το συγκεκριμένο χωράφι είχε εκχερσωθεί πρόσφατα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν μείνει τα ίχνη του δράστη στο χώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το χωράφι, ο δολοφόνος είχε αφήσει τη μοτοσυκλέτα στην οποία επιβιβάστηκε μετά το έγκλημα και με την οποία κατευθύνθηκε προς τη Χρυσούπολη, με τις κάμερες ασφαλείας να έχουν καταγράψει τη διαδρομή αυτή.

Οι αστυνομικοί αξιολογούν το υλικό όπου καταγράφονται οι κινήσεις της μοτοσικλέτας, ελπίζοντας ότι μπορεί να φανερώσει τον τελικό προορισμό του δράστη.

*Πηγή: enikos.gr