Καβάλα: Τρελή πορεία ΙΧ με… «θύματα» σταθμευμένα αυτοκίνητα και έναν πυροσβεστικό κρουνό!

«Πλημμύρισε» η οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης από τα ορμητικά νερά του πήδακα που δημιουργήθηκε - Από «θαύμα» δεν υπήρξαν θύματα αυτήν τη φορά...

2μέρες μετά το σοβαρό τροχαίο στην οδό Ερυθρού Σταυρού που παρολίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν 74χρονο Καβαλιώτη [διαβάστε περισσότερα εδώ], ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου 2022 στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα, αυτήν τη φορά ευτυχώς μόνον με υλικές ζημιές σε οχήματα αλλά και έναν… καταρράκτη!

Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε σταθμευμένο τζιπ, το οποίο «καβάλησε» παρακείμενο πυροσβεστικό κρουνό που «έσκασε», δημιουργώντας έναν πίδακα που πλημμύρισε το οδόστρωμα, ενώ προκάλεσε ζημιές και σε ακόμη δύο σταθμευμένα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας για τη ρύθμιση τόσο της κυκλοφορίας των οχημάτων όσο και για το «κλείσιμο» του κρουνού.

Να σημειωθεί ότι λίγα μόλις μέτρα παρακάτω από το σημείο υπάρχει στάση αστικού λεωφορείου, διάβαση πεζών αλλά και καφέ στο οποίο, από νωρίς το πρωί, υπάρχει «κίνηση», οπότε είναι σχεδόν «θαύμα» το ότι δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός πεζού!