Καβάλα: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή μη νόμιμων μεταναστών στον κόμβο Ζαρκαδιάς της Εγνατίας Οδού

Ο δράστης-διακινητής δε σταμάτησε όταν του έκαναν σήμα οι αστυνομικοί και ανέπτυξε ταχύτητα-Το όχημα εξετράπη της πορείας του, αλλά ο οδηγός βγήκε και άρχισε να τρέχει

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2022 στον κόμβο Ζαρκαδιάς Νέστου της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης, δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο δράστης-διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.