Καβαλιώτης δικηγόρος, θύμα ληστείας στην Εθνική Οδό με λεία… 250.000 ευρώ! [βίντεο]

Ο ίδιος επέβαινε στο αυτοκίνητό του μαζί με την επιχειρηματία σύζυγό του και τον επίσης δικηγόρο γιο του που ήταν ο οδηγός - Τους πήραν Rolex, μανικετόκουμπα και νομικά έγγραφα

Γνωστός δικηγόρος και η οικογένειά του είναι τα θύματα της ληστείας, με λεία 250.000 ευρώ, που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαρτίου 2023 σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Λαμίας.

Ο γνωστός δικηγόρος διατηρεί γραφεία στην Αθήνα (στην περιοχή του Κολωνακίου) και στην Καβάλα. Εξειδικεύεται στο εταιρικό ποινικό δίκαιο, στο οικονομικό ποινικό δίκαιο και σε υποθέσεις που αφορούν την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ενώ έχει αναλάβει υποθέσεις που απασχόλησαν το πανελλήνιο στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο ίδιος επέβαινε στο αυτοκίνητό του, μαζί με την επιχειρηματία σύζυγό του και τον επίσης δικηγόρο γιο του που ήταν ο οδηγός. Στις 19:00 σταμάτησαν στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Λαμίας, και τότε ο δικηγόρος και η σύζυγός του αποβιβάστηκαν.

Ο ληστής αιφνιδίασε τον 30χρονο οδηγό, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, πήρε μία τσάντα και άρχισε να τρέχει.

Ο 30χρονος όρμησε προς τον ληστή και άρχισε να τον καταδιώκει. Τότε ο δράστης τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε να διατηρήσει στην κατοχή του τα κλοπιμαία. Στη συνέχεια, πήδηξε την περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου και εξαφανίστηκε. Ο νεαρός δικηγόρος προσπάθησε να τον ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην προσπάθειά του να πηδήξει και αυτός την περίφραξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η τσάντα που κλάπηκε περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια «Rolex», 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και νομικά έγγραφα, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Πηγή: pronews.gr