Το δρομολόγιο του διακινητή σταμάτησε στις προστατευτικές μπάρες της Εγνατίας Οδού

Σύλληψη αλλοδαπού που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες – Δε σταμάτησε στο σήμα της αστυνομίας, επιχείρησε να διαφύγει και τράκαρε στις μπάρες

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (16-3-2023), στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκε το  παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

(Φωτογραφία αρχείου)