Καβάλα: 52χρονος βίαζε επί 18 χρόνια την 26χρονη κόρη του. Την άφησε έγκυο δύο φορές

Ο δράστης εκμεταλλεύονταν τη νοητική υστέρηση που αντιμετωπίζει η 26χρονη-Η Ιατροδικαστής θα εξετάσει και τα άλλα τέσσερα παιδιά, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί και εκείνα σεξουαλική κακοποίηση

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην Καβάλα, όπου ένας 52χρονος πατέρας κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της κόρης του, η οποία έχει νοητική υστέρηση, αφήνοντάς την, μάλιστα, έγκυο

Ειδικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το θύμα ζούσε τον εφιάλτη επί 18 χρόνια και τα παιδάκια της σήμερα είναι ενός και επτά ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος Ρομά ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι βίαζε την 26χρονη κόρη του εκμεταλλευόμενος τη νοητική υστέρηση που αντιμετωπίζει, ενώ ισχυρίστηκε ότι εκείνη τον προκαλούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 26χρονη κόρη του έχει καταγγείλει τον συστηματικό βιασμό της επί πολλά χρόνια πριν, όταν ήταν ακόμη ανήλικη. Αστυνομικές πηγές λένε πως υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση επί 18 χρόνια, δηλαδή από όταν το παιδί ήταν μόλις οκτώ ετών, ενώ κοινωνικές υπηρεσίες βρίσκονται στο πλευρό της υπόλοιπης οικογένειας.

Ο συλληφθείς έχει συνολικά πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων τρία ανήλικα, ενώ ιατροδικαστής αναμένεται να εξετάσει και τα άλλα τέσσερα παιδιά, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί και εκείνα σεξουαλική κακοποίηση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 52χρονος φέρεται να βίαζε τις άλλες δύο κόρες του, 20 και 23 ετών. Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στον ανακριτή της Καβάλας, όπου και απολογήθηκε, συνοδευόμενος από τον κατόπιν διορισμού δικηγόρο του και μετά το πέρας της απολογίας προφυλακίστηκε.