Ελληνική Αστυνομία: Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη

Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τσιγάρο κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 31 Αυγούστου έως και 6 Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης επτά (7) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν έξι ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τρεις οικίες, ένα όχημα και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 66,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα (1) τσιγάρο κάνναβης και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Δράμας, δύο ημεδαποί στην Καβάλα και τρεις ημεδαποί σε περιοχή της Ξάνθης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις έξι υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης.