Αστυνομικοί υπάλληλοι Καβάλας: Ντροπή για τον οργανισμό της ΕΛΑΣ οι μηδενικές μεταθέσεις για το 2024!

Δηκτική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Καβάλας που κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «απαξίωση» από την πολιτική και φυσική ηγεσία

Μηδενικές τακτικές μεταθέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προβλέπονται για το 2024, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Συμβούλιο Μεταθέσεων, και οι αστυνομικοί υπάλληλοι του νομού μας βρίσκονται «στα κάγκελα».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Καβάλας εξέδωσε μία ιδιαίτερα «σκληρή» ανακοίνωση με αφορμή την εξέλιξη αυτή. Διαβάστε την παρακάτω:

«Η ανακοίνωση των φετινών μηδενικών θέσεων των τακτικών μεταθέσεων 2024, αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος αποτελεί μέρος ενός κράτους δικαίου.

Η αξιοκρατία του συστήματος μεταθέσεων, παρά τις προσπάθειες κάποιων να το κάνουν ¨σουρωτήρι¨, δίνει το δικαίωμα σε κάθε αστυνομικό να έχει την ΕΛΠΙΔΑ ότι κάποια στιγμή αυτός και η οικογένεια του θα γυρίσουν πίσω στον τόπο τους. Αυτή την ΕΛΠΙΔΑ «έσβησε» το συμβούλιο μεταθέσεων του Αρχηγείου μας.

Σε ένα συμβούλιο μάλιστα, στο οποίο και ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΞΙΑ ως άλλος υπηρεσιακός παράγοντας ψήφισε υπέρ των μηδενικών θέσεων και για το οποίο καλούμε άμεσα την ΠΟΑΞΙΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να απαντήσει στα μέλη της αν οι ανάγκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας είναι μηδέν όπως έκρινε με τη ψήφο του ο εκπρόσωπός της.

Δυστυχώς στην απαξίωση του Έλληνα Αστυνομικού από την κυβέρνηση με καθηλωμένα πενθήμερα, νυχτερινά φιλοδωρήματα και το επικίνδυνο να αγνοείται, έρχεται να προστεθεί και η απαξίωση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας με τις μηδενικές θέσεις τακτικών μεταθέσεων 2024.

Επειδή ο σοφός λαός λέει ότι τα γραπτά μένουν, εμείς θα σας το γράψουμε με μεγάλα κεφαλαία γράμματα και για αυτούς που τυχόν παρουσιάζουν προβλήματα όρασης…

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ SMS, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ».