Καβάλα BC: Με 6 ή 7 νίκες σώζει την παρτίδα!

Στην έναρξη του 2ου γύρου της Α2 η Ένωση υποδέχεται τον Αίολο Αστακού με στόχο την 2η συνεχόμενη νίκη

Για το 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο της έναρξης του 2ου γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας προετοιμάζεται η ομάδα της Καβάλας! Ο στόχος είναι να ξεκινήσει σ’ αυτό το δεύτερο μισό της διοργάνωσης όπως ακριβώς τελείωσε, δηλαδή με μια νίκη που θα είναι 6η! Απέναντι της θα βρεθεί μια δυνατή ομάδα που διαθέτει έμπειρους αλλά και γνωστούς στο κοινό της Καβάλας παίκτες, όπως ο Χαρισμίδης και ο Κατσαρές, αλλά και σημαντικές μονάδες που έχουν μεγάλη θητεία στο χώρο όπως ο Κιτσούλης και ο Γκιζογιάννης. Στην Ένωση ελπίζουν ότι στον συγκεκριμένο αγώνα θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Άλφα Ντιαλό! Έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για να έρθουν τα χαρτιά του από την Ισπανία και αναμένονται οι εξελίξεις. Σ’ αυτόν τον 2ο γύρο η Καβάλα έχει ως στόχο να πάρει άλλες τόσες νίκες που πήρε στον 1ο, (δηλαδή 5) και αν τις αυξήσει κατά μια ή δύο τουλάχιστον, τότε πιθανότατα θα μπορέσει να αποφύγει και τα πλέι – άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού!

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Από την «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα ΕΝΚΑ Καβάλας – Αίολος Αστακού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 17:00 είναι οι ακόλουθες: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Παιδικά (έως 12 ετών): Δωρεάν. Φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 5 ευρώ.   Μαθητές (με επίδειξη πάσο): 5 ευρώ. Συνοδοί αθλητών Ακαδημιών: 5 ευρώ.

Προσκεκλημένο το 1ο Λύκειο

Εν τω μεταξύ μαθητές και μαθήτριες από το 1ο Λύκειο Καβάλας, θα παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Καβάλα BC», με αντίπαλο την ομάδα «Αίολος Αστακού». Υπενθυμίζεται ότι, η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για τη διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σε κάθε αγώνα εντός έδρας ενός σχολείου (κυκλική φιλοξενία μετά από κλήρωση).

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων

Τέλος από την ΚΑΕ ανακοινώνεται ότι από 1 Φεβρουαρίου 2017 το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της (Κλειστό Καλαμίτσας) διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα – Παρασκευή: 10.30 πμ – 12.30 μμ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2510-232-422.