Άγγελος Διγκόζης: Ο τέλειος συνδυασμός για τον ΑΟΚ

Ικανοποιημένος από τον ΑΟΚ της νέας εποχής ο προπονητής του που θέλει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα

Άκρως ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνει η ομάδα σ’ αυτές τις 3 αγωνιστικές όπου παρουσιάζει το νέο της πρόσωπο δηλώνει ο προπονητής της Άγγελος Διγκόζης. Μιλώντας στην εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ τόνισε ότι «η Καβάλα έχει αλλάξει πλέον πρόσωπο» και έδειξε αισιόδοξος για την συνέχεια βασιζόμενος στην διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές για τους οποίους στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον Λαγκαδά είπε χαρακτηριστικά ότι τώρα πλέον «γυαλίζει το μάτι τους».

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «μας ικανοποιεί πάρα πολύ η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα σ’ αυτά τα τελευταία 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι εμφανές σε όλους πλέον όσοι την παρακολουθούν ότι η εικόνα αυτή έχει βελτιωθεί σημαντικά. Αυτό που θέλουμε είναι να την κρατήσουμε και στη συνέχεια. Αν μάλιστα παράλληλα μ’ αυτήν την πολύ καλή εικόνα έχουμε και θετικά αποτελέσματα, ο συνδυασμός θα είναι τέλειος για εμάς».

Το μηδέν στην άμυνα

Στα 2 από τα 3 αυτά παιχνίδια της νέας εποχής του ΑΟΚ, η ομάδα είχε αυτόν τον τέλειο συνδυασμό, δηλαδή κατάφερε να έχει καλή εμφάνιση και να πάρει και τη νίκη. Μάλιστα, κόντρα στον Καμπανιακό και πολύ περισσότερο στον Λαγκαδά, που αντικειμενικά είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, οι νίκες αυτές ήρθαν χωρίς να παραβιαστεί η εστία, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αλλά και… διαφορετικό σε σχέση με το παλιό σχήμα!

Ερωτηματικό για τους τραυματίες

Εν τω μεταξύ η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο ντέρμπι στην Ξάνθη με τον Ορφέα και το μεγάλο ερωτηματικό είναι πλέον αν οι απουσίες θα είναι περισσότερες των 3 που είναι ήδη γνωστές, δηλαδή των τιμωρημένων Κεφαλά, Παναγιωτόπουλου και Τουμανίδη.

Τα προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν και εντοπίζονται σε άλλους 3 παίκτες, τους Τέλλο, Κυζιρίδη και Κυριακίδη με τον τελευταίο να είναι ο πιο… επίφοβος για απουσία. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας. Ο Διγκόζης ετοιμάζεται να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά θέλει όσο τίποτα άλλο να συνεχιστεί το σερί των καλών εμφανίσεων…