ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας: Αποθεώθηκε ο Παναγιώτης Ξανθόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών

Πρώτη θέση για τον μικρό αθλητή - Και εξετάσεις μαύρων ζωνών με εξεταστή από την Ελληνική Ομοσπονδία τον Χάρη Παλτόγλου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών στη Θεσσαλονίκη στο οποίο έλαβε μέρος ο μικρός αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Παναγιώτης Ξανθοπουλος σε αγώνα επίδειξης. 

Τα συναισθήματα ήταν μοναδικά τόσο για τον αθλητή ο οποίος «έκλεψε» την παράσταση σε μια πραγματικά εντυπωσιακή διοργάνωση και αποθεώθηκε μετά την επίδειξη του όσο και για τον προπονητή του Χάρη Παλτόγλου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ήταν κάτι το μοναδικό, κάτι το πολύ εντυπωσιακό για όσους παρακολούθησαν από κοντά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών και οι οποίοι με το αυθόρμητο χειροκρότημα τους επιβράβευσαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών που έλαβαν μέρος σ’ αυτό»!

Προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών

Την ίδια μέρα, επίσης στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν η προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και Dan από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αρκετών συλλόγων αλλά και από τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας μετά από 5 χρόνια σκληρής και επίπονης καθημερινής δουλειάς έφτασαν στο επίπεδο για να δικαιώσουν τους κόπους τους. 

Οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας που έλαβαν μέρος στις προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και Dan ήταν οι: Δημήτρης Καρακίτης, Θοδωρής Καρακίτης, Αναστασία Παπαναστασίου, Παναγιώτα, Παπαναστασίου, Μάριος Μωραϊτης, Μαρία-Ελένη Χρηστίδου, Γιάννης Βογιατζής, Δημήτρης Καλοπήσης , Γιάννης Κουζλακίδης, Νικόλαος Λάκης.

Εξεταστής από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ήταν ο Χάρης Παλτόγλου κάτοχος 6 Dan, Δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.