ΚΑΒΑΛΑ BC: Προβλήματα τραυματισμών…

Μάζουρτσακ και Ετινόζα μπήκαν την τελευταία στιγμή στις προπονήσεις, ενώ ο Αναστασάκης ήταν άρρωστος

Εν αναμονή της έκδοσης του δελτίου του Άλφα Ντιαλό βρίσκονται στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας εν όψει του αγώνα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου κόντρα στον Αίολο Αστακού.

Οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς τους έχουν γίνει και περιμένουν τις εξελίξεις, χωρίς πάντως αυτή τη στιγμή να περιμένουν σημαντική ενίσχυση από τον παίκτη. Η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 πάντως ήταν προβληματική για το συγκρότημα του Ηλία Μωσαΐδη, λόγω των αρκετών προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισε στην διάρκεια της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα ο Ετινόζα είχε ενοχλήσεις στη μέση του και αναμενόταν χθες να μπει κανονικά στις προπονήσεις, ενώ ο Μάζουρτσακ είχε πρόβλημα με την πλάτη του και μόλις την Τετάρτη ξεκίνησε κανονικά το πρόγραμμα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Αναστασάκης ταλαιπωρούνταν επί 3 ημέρες με γαστρεντερίτιδα και φυσικά δεν μπορούσε να προπονηθεί.  Παρ’ όλα αυτά όμως η Ένωση έχει ως στόχο να παραμείνει σε τροχιά νικών, στο 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, απέναντι σε μια πολύ πιο δύσκολη και έμπειρη ομάδα απ’ ό,τι ο Εθνικός. Ο κόουτς της Καβάλας την χαρακτήρισε ως την πιο έμπειρη ομάδα της Α2 (μαζί με τον Πανιώνιο και τον Φάρο) που έχει ένα γεμάτο ρόστερ. «Εκτός αυτού είναι και μια ομάδα που είναι μαζί ήδη από την Β’ Εθνική και άρα υπάρχει ομοιογένεια», δήλωσε ο Ηλίας Μωσαΐδης.