ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: «Πονοκέφαλος» με τον Κυριακίδη

Ο Διγκόζης θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ορφέα στην Ξάνθη

Μετά τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας επιτυχημένα αποτελέσματα η ομάδα της Καβάλας καλείται την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου να περάσει από ένα πολύ δυνατό τεστ, παίζοντας με τον Ορφέα στην Ξάνθη.

Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη παρουσιάζει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση μ’ αυτό που μας είχε συνηθίσει πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και τις σαρωτικές αλλαγές του ρόστερ, το οποίο αφήνει ικανοποιημένους τους φιλάθλους που επιτέλους βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα όχι μόνο να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά να παίρνει και τους βαθμούς της νίκης.

Αυτό θα επιδιώξει και την Κυριακή στην γειτονική Ξάνθη, με την  αποστολή της πάντως να είναι πολύ δύσκολη, όπως παραδέχεται και ο προπονητής της. Ο Άγγελος Διγκόζης σχολιάζοντας τον μεθαυριανό αντίπαλο της ομάδας του τόνισε ότι «πρόκειται για μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που έχει όρεξη για διάκριση, κάτι που το έχει αποδείξει με την έως τώρα πολύ καλή πορεία της. Συνεπώς το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς».

Οι τραυματίες

Ο βαθμός δυσκολίας πάντως μεγαλώνει ακόμα περισσότερο απ’ την στιγμή που θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Οι απουσίες λόγω τιμωριών (Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος, Τουμανίδης) είναι γνωστές, όμως όπως επισημάνθηκε και σήμερα το μεγάλο ερωτηματικό είναι οι τραυματίες.

Στο ιατρικό δελτίο όλη την εβδομάδα ήταν τα ονόματα των Κυζιρίδη, Τέλλου και Κυριακίδη, με τον τελευταίο να αποτελεί τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τον προπονητή. Ενώ για τους δύο πρώτους υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να ξεκινήσουν στο παιχνίδι για τον έμπειρο ακραίο μπακ τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ με τον Λαγκαδά και ενός από τα 4 τέρματα με τον Καμπανιακό, έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, γι’ αυτό και ζήτησε να αντικατασταθεί.

Η συμμετοχή του μάλιστα στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ήταν αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή και οριστικοποιήθηκε στο ζέσταμα της ομάδας όταν δεν ένιωσε ενοχλήσεις. Στον αγώνα όμως το πρόβλημα επιδεινώθηκε και όλες τις προηγούμενες ημέρες δεν προπονήθηκε. Ο Διγκόζης πάντως θέλει να τον έχει στην διάθεσή του και είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, δηλαδή μέχρι και την αυριανή προπόνηση.