«Σαρώνει» ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στα Προκριματικά της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Τα παιδιά του Χάρη Παλτόγλου «μετράνε» ήδη δύο μετάλλια κατά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης

Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 το πρωί στη Θεσσαλονίκη το πρώτο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Τae Kwon Do Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) για τις κατηγορίες Α/Γ (Ανδρών/Γυναικών), Ε/Ν (Εφήβωβ/Νεανίδων) και Π/Κ (Παίδων/Κορασίδων) με τη συμμετοχή 102 Συλλόγων και συνολικά 1.241 αθλητών μόνο από τη Βόρεια Ελλάδα! Στο Πρωτάθλημα συμμετέχει και ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας με 17 αθλητές.

Η αθλήτρια του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, 3η θέση στο πρώτο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη μέρα του Πρωταθλήματος κύλησε με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις για τον προπονητή Χάρη Παλτόγλου και τα παιδιά του που ήδη «μετράνε» τα δύο πρώτα μετάλλια! Συγκεκριμένα, αργυρό μετάλλιο (2η θέση) κατέκτησε η Έλενα Λουτσίδου (κεντρική φωτό), ενώ χάλκινο (3η θέση) η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Το Πρωτάθλημα της Ένωσης Τae Kwon Do Βορείου Ελλάδος διεξάγεται στη Χ.Α.Ν.Θ. της Θεσσαλονίκης με τους αγώνες, που συνεχίζονται και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, να μεταδίδονται ζωντανά και από το site της ΕΤΑΒΕ (περισσότερα εδώ).