ΕΠΣ Καβάλας: «ΑΝΑΣΑ για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο»

Αυτό είναι το όνομα του συνδυασμού του Μιχάλη Παπαδόπουλου που θα διεκδικήσει την προεδρία τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΚ και το οποίο παρουσίασε σε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο ξενοδοχείο Φιλοξένια

Την ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού του με τον οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Καβάλας στις επικείμενες εκλογές καθώς και τους λόγους που αυτός και οι συνεργάτες του διαχώρισαν την θέση τους και πλέον βρίσκονται αντίπαλοι του νυν προέδρου της Ένωσης Μπάμπη Ευσταθιάδη, παρουσίασε το Σάββατο στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια» ο Μιχάλης Παπαδόπουλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε! Στην παρουσίαση αυτή βρέθηκαν κοντά του πέρα από τα μέλη της «αντιπολίτευσης» στο ΔΣ της Ένωσης, πολλοί παράγοντες σωματείων που στηρίζουν την προσπάθεια του αλλά και οι εκπρόσωποι του συνδέσμου διαιτητών της Καβάλας Κώστας Κωνσταντινίδης και Βελισσάρης Τελίδης που και αυτοί συντάσσονται στο πλευρό του κ. Παπαδόπουλου!
 
Αρχικά ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ και νυν απλό μέλος της έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ διαχώρισαν την θέση τους, τονίζοντας ότι «θα πούμε πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται ανοιχτά, ωστόσο αυτά είναι οι αιτίες που μας έκαναν να αλλάξουμε θέση». Αρχικά μίλησε για την πρωτοφανή ενέργεια της τοποθέτησης καμερών στα γραφεία της Ένωσης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απαξίωση του ΔΣ, στο οποίο δεν συζητήθηκαν τα θέματα της έκτακτης ΓΣ για την τροποποίηση του καταστατικού, αλλά και της τακτικής του καλοκαιριού. Επίσης αναφέρθηκε και στα προγράμματα των πρωταθλημάτων, για τα οποία υπήρχε απόφαση να μην γίνονται αλλαγές (εκτός απρόοπτων γεγονότων), αλλά αυτή η απόφαση στην ουσία άλλαξε και οδήγησε και στην παραίτηση του πρώην προέδρου Γιώργου Σουφλέρη!
 
Ακολούθως αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ενωσιακού γηπέδου για το οποίο δαπανήθηκαν περί τις 600 χιλ. ευρώ και τώρα ερημώνει, γιατί στην ουσία απαξιώνεται συνειδητά από τη νυν διοίκηση, αλλά και στην γνωστή υπόθεση της αλλαγής μέλους του ΔΣ, μετά τον θάνατο του Β. Ραφτόπουλου, όπου ο Τάσος Στεφανίδης συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα για την δικαίωση του. Επίσης έγινε αναφορά και στο θέμα της πειθαρχικής επιτροπής που αποφασίστηκε να είναι μόνο ένα μέλος, ενώ υπήρχε η δυνατότητα να είναι μέχρι τρεις. Σ’ αυτό το σημείο ο Μιχ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής Στέφανο Τσαουσάκη λέγοντας ότι τον σέβεται μεν, αλλά δεν μπορεί να επιτελέσει σωστά το έργο του, κάτι που φάνηκε περίτρανα και με την υπόθεση της δικαίωσης Παληού και Ελπίδων από την ΕΠΟ.
 
Σε ότι αφορά τους ελέγχους από τους ορκωτούς λογιστές, επανέλαβε την γνωστή θλιβερή ιστορία που είναι γνωστή σε όλους ως «οριζόντια… βροχή», αν και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περιπέτεια της υγείας της πρώην γραμματέως της Ένωσης Σοφίας Πιπερίδου. Ακόμα τόνισε ότι ο έλεγχος της εφορίας για την οποία μίλησε ο κ. Ευσταθιάδης στην τελευταία του ανακοίνωση, έγινε για να διαπιστωθεί η παρατυπία στο μπαράζ της Χρυσούπολης για την οποία η Ένωση πλήρωσε τελικά πρόστιμο 5 χιλ. ευρώ, και τίποτα άλλο!
 
Καταλήγοντας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι το όνομα του συνδυασμού του θα είναι «ΑΝΑΣΑ για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο», η οποία στηρίζει την παράταξη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ. Απαντώντας σε ερώτηση για αυτά που διαρρέονται από την πλευρά Ευσταθιάδη ότι κακώς διαχώρισε την θέση του μιας και όταν ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΚ εκλέγονταν στο ΔΣ της ΕΠΟ θα του έδινε το «δαχτυλίδι» της διαδοχής, τόνισε ότι «δαχτυλίδια και διαδοχές γίνονται μόνο στους Βασιλείς. Εγώ θέλω να γίνω πρόεδρος με την στήριξη των σωματείων. Αυτά που διαρρέει τα κάνει για να δημιουργεί εντυπώσεις. Γιατί άραγε δεν τα έλεγε όλα αυτά όταν είχα παραιτηθεί από αντιπρόεδρος»;
 
Τέλος στην ερώτηση για το πώς είναι τόσο σίγουρος για την εκλογή του συνδυασμού του στις επικείμενες εκλογές, από τη στιγμή που η εμπειρία έχει δείξει ότι οι διοικήσεις έχουν προβάδισμα στις εκλογές, είπε ότι «εμείς καλούμε τα σωματεία να μας αξιολογήσουν για τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Αν τα σωματεία κρίνουν ότι τα πράγματα κυλάνε ας στηρίξουν τη νυν διοίκηση». Στο σημείο αυτό ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ και πρώην στενός συνεργάτης του κ. Ευσταθιάδη Γιώργος Σουφλέρης πρόσθεσε ότι «προβάδισμα έχει όποιος παράγει έργο…»!