«ΑΝ.Α.Σ.Α» για πρόεδρο ΕΠΣΚ: «Για την ταμπακιέρα τίποτα…»

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε αλλά για την ταμπακιέρα τίποτε» ήταν η αντίδραση της κίνησης «ΑΝΑΣΑ στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο» στη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μπ. Ευσταθιάδης σε εφημερίδα της Καβάλας

Με μια λιτή ανακοίνωση 4 σειρών αντέδρασαν τα μέλη της κίνησης «ΑΝ.Α.Σ.Α. στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο» στη συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Μπάμπη Ευσταθιάδη που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα! Στην ανακοίνωση αυτή ουσιαστικά επισημαίνεται ότι ο κ. Ευσταθιάδης δεν απάντησε σε τίποτα απ’ όλα όσα του καταλογίστηκαν όχι μόνο στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Σάββατο ο επικεφαλής της κίνησης Μιχάλης Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα τονίζονται τα εξής: «Μετά την συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, Μπάμπη Ευσταθιάδη, σε εφημερίδα του νομού μας, έχουμε να δηλώσουμε μόνο τα εξής: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε αλλά για την ταμπακιέρα τίποτε».  Με τιμή. Τα μέλη της κίνησης «ΑΝ.Α.Σ.Α.».

Καμία αναφορά…

Οι «κατηγορίες» της «αντιπολίτευσης» προς τον πρόεδρο της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαίρου επικεντρώνονται κυρίως στους ελέγχους που έγιναν από ορκωτούς λογιστές αλλά και την εφορία στα βιβλία και τα παραστατικά της ΕΠΣΚ, καθώς και τα πρόστιμα που καταλογίστηκαν, για τα οποία ο Μπ. Ευσταθιάδης δεν έκανε καμία αναφορά! Υπενθυμίζεται ότι οι ορκωτοί λογιστές πιστοποίησαν ότι το αρχείο της Ένωσης είναι κατεστραμμένο και συνεπώς δεν μπορεί να γίνει κανένας έλεγχος και άρα δεν υπάρχει πόρισμα! Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ έλεγε στη ΓΣ του καλοκαιριού ότι όποιος θέλει το πόρισμα μπορεί να το αναζητήσει στην ΕΠΟ, η οποία μετά την αντικατάσταση της διοίκησης Γκριτζίκη ανταποκρίθηκε στο αίτημα της «αντιπολίτευσης» της ΕΠΣΚ για ενημέρωση και έτσι ήρθαν στο φως τα… ευρήματα της όποιας έρευνας έγινε, τα οποία βέβαια λίγο ή πολύ ήταν γνωστά σε όλους!