Κύπελλο ΕΠΣΚ: Ο Θεολόγος συμπλήρωσε την «τετράδα»

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΚ εξασφάλισε η Δόξα Θεολόγου - Ποτού κερδίζοντας στους Αντιφιλίππους τον Μέγα Αλέξανδρο 4-3 στα πέναλτι, με τον κανονικό αγώνα να λήγει ισόπαλος 1-1

Η ομάδα της Δόξας Θεολόγου – Ποτού είναι η 4η ομάδα που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, μετά τον Αετό Ορφανού, τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον Κεραυνό Πέρνης! Το συγκρότημα της Θάσου επιβλήθηκε χθες στους Αντιφιλίππους του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου με 4-3 στα πέναλτι, ενώ ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξε με ισοπαλία 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36ο λεπτό με τον Γκρουνόφ, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 10 λεπτά πριν το τέλος με τον Γελαδάρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην θέση του τερματοφύλακα στην Δόξα ήταν ο αμυντικός Πατσιαβούρας που είχε εξαιρετική εμφάνιση στην διάρκεια του αγώνα και απέκρουσε δύο πέναλτι!

Νίκησαν τα φαβορί στη Γ’

Σε ότι αφορά τα εξ αναβολής παιχνίδια για την Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΚ που έγιναν χθες, επικράτησαν σε όλα τα φαβορί. Η Κεραμωτή πέρασε απ’ το Κωτσάλου κερδίζοντας 4-1 το Παληό, οι Φίλιπποι έκαναν προπόνηση νικώντας 8-0 τις Ελπίδες και η Φωληά επικράτησε 2-1 στο Δάτο του Αγ. Λουκά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των χθεσινών εξ αναβολής αγώνων είχαν ως εξής: Παληό – Κεραμωτή 1-4, Φίλιπποι – Ελπίδες 8-0, Αγ. Λουκάς – Φωληά 1-2.