Άγγελος Διγκόζης: «Ήταν ντροπή του ποδοσφαίρου»

Ενοχλημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο αντίπαλος και τους τρόπους που μεταχειρίστηκε για να πάρει το "Χ" εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας

Άκρως επιθετικός ως προς τον αντίπαλο τεχνικό, με τον οποίο ήταν συμμαθητές στη σχολή προπονητών, εμφανίστηκε ο Άγγελος Διγκόζης! Σχολιάζοντας την ατάκα του φιλοξενούμενου κόουτς περί «αστείου πρωταθλήματος» τόνισε χαρακτηριστικά ότι «αν είναι αστείο το πρωτάθλημα, πρέπει να βάζουμε τις ομάδες μας να παίζουν ποδόσφαιρο. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή. Σ’ ένα αδιάφορο παιχνίδι όλη η αντίπαλη ομάδα ήταν πίσω και στο 92’ και στο 93’ έκανε δύο αλλαγές!!! Τον εκτιμώ και τον σέβομαι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν μου άρεσαν και του το είπα. Λυπάμαι που είναι και νέο παιδί.  Με στεναχωρεί που υπάρχουν αδιάφορες ομάδες και έρχονται και οι 11 πίσω ενώ εμείς προσπαθούμε να παίξουμε.  Μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει και η άλλη έπεφτε κάτω. Δηλαδή να παίξουμε με την Δόξα Δράμας ή την Καλαμαριά, να διώχνουμε τη μπάλα και να πέφτουμε κάτω για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα; Όσο για τα λόγια του ότι η Καβάλα είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου ήταν «να’ χαμε να λέγαμε» και τίποτα άλλο»!

ΒΑΓ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: «Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που η βαθμολογικής της θέση την αδικεί. Καταφέραμε και πήραμε έναν πόντο. Συνεχίζουμε σ` ένα πρωτάθλημα το οποίο κατά την άποψη μου, είναι αστείο».