Ακαδημία «Πάνθηρες»: Άπαντες παρόντες στην κοπή της πίτας

Οι φίλοι και τα μέλη της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Πάνθηρες έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας στον Μπάτη

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου «Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Πάνθηρες» το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Μπάτη». Συμμετείχαν αθλητές από όλα τα τμήματα (ανδρικά, γυναικεία, νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων, παίδων και παμπαίδων, juniors), προπονητές και στελέχη του συλλόγου, γονείς και άλλοι προσκεκλημένοι. Εκ μέρους της διοίκησης, την εκδήλωση παρουσίασαν η Χριστίνα Κουρβούλη και η Μαρία Μπαλαμπάνογλου, ενώ την πίτα έκοψε ο Νίκος Καλφόπουλος.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι φορέων της καλαθοσφαίρισης, ανάμεσά τους ο Κώστας Παπακωνσταντίνου (Πρόεδρος της Καβάλα BC), ο Θανάσης Στουπίδης (Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και ο Μάκης Χατζηαβραάμ (εκ μέρους του συλλόγου των παλαιμάχων αθλητών μπάσκετ). Το φλουρί της πίτας έπεσε στην ανδρική ομάδα των Πανθήρων, ενώ δώρα κληρώθηκαν στους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων. Το πολύ θερμό κλίμα της βραδιάς συνόδευσε με τη μουσική του ο Τάσος Καλαφάτης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν υγεία, πρόοδο στα μαθήματα και στη ζωή και νέες αθλητικές επιτυχίες στους Πάνθηρες.