Σάρισα–Βόλει: Έκοψε την πίτα του, τίμησε τις πρωταθλήτριες του!

Παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυθσαν την εξέδρα του κλειστό του Αμυγδαλεώνα, ο ΑΟΑ - Σάρισα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και παράλληλα τίμησε την ομάδα των νεανίδων που κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα ΑΜΘ

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου γιορτάστηκε και επίσημα η μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη…) επιτυχία του, που ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νεανίδων ΑΜ-Θ στο βόλεϊ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον ΑΟ Αμυγδαλεώνα-Σάρισα, τα μέλη και οι φίλοι του οποίου συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα και στην κυριολεξία κατέκλυσαν τις εξέδρες του! Οι πρωταθλήτριες, που ακόμα περιμένουν να οριστούν οι αγώνες της επόμενης φάσης της διοργάνωσης για να αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες των Ενώσεων της Βορείου Ελλάδος, τιμήθηκαν για την μεγάλη επιτυχία τους και επευφημήθηκαν για ακόμα μια φορά απ’ τον κόσμο!

Ιδιαίτερη στιγμή της γιορτής του ΑΟΑ αποτέλεσε η βράβευση με τιμητική πλακέτα ενός αγνού φίλαθλου του βόλεϊ από τη Δράμα του Στέφανου Πεκή, ο οποίος παρακολουθεί όλους τους αγώνες των ομάδων της πόλης του και όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις απ’ αυτές, πηγαίνει εδώ και 5 χρόνια στο κλειστό του Αμυγδαλεώνα και υποστηρίζει την Σάρισα!

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμυγδαλεώνα π. Νεκτάριος, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας Ζήσης Μπόνιας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Καβάλας Χρήστος Ποτόλιας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης Λευτέρης Καρασαββίδης, καθώς και ο πρώην βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης.