ΕΠΣ Καβάλας: Αναβολή στο Θεολόγο, στον… αέρα το Παληό

Από τις τρεις προγραμματισμένες, εδώ και μέρες, αναμετρήσεις της Τετάρτης (22/2) σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα διεξαχθεί μόνο μια...

Για ακόμα μια φορά, ειδικά την φετινή περίοδο, το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΠΣΚ βγήκε εκτός πλάνων, και ο προγραμματισμός των αγώνων άλλαξε! Για σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα στην τοπική Ένωση ποδοσφαίρου περιελάμβανε 3 αναμετρήσεις και συγκεκριμένα δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας και μια για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, όμως όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί μόνο η μία!!!

Την επόμενη Τετάρτη το κύπελλο

Σε ότι αφορά το κύπελλο, για σήμερα στις 15.30 είχε οριστεί να γίνει το παιχνίδι της Δόξας Θεολόγου – Ποτού με τον Αετό Ορφανού και μάλιστα το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας! Ο αγώνας όμως αυτός δεν θα γίνει, γιατί οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακούσουν τα παράπονα της ομάδας της Θάσου, περί άνισης μεταχείρισης μιας και θα έδιναν 4 αγώνες σε 10 ημέρες και ο Αετός (που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήθελε να πάει αυτή την εβδομάδα στη Θάσο) μόλις 2! Έτσι ο αγώνας θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 1η Μαρτίου!

Δεν θα ορίσει διαιτητές;

Για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, ο μόνος αγώνας που θα διεξαχθεί θα είναι αυτός των Ελπίδων με την Κάρυανη στις 15.30 στο γήπεδο των Φιλίππων, μιας και η άλλη αναμέτρηση των Φιλίππων Παληού με τον Αγ. Λουκά στο γήπεδο του Δάτου, είναι στον… αέρα! Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΣΚ δεν θα ορίσουν διαιτητές λόγω οφειλής των Φιλίππων Παληού, προφανώς για το παράβολο συμμετοχής!