ΑΟ Καβάλας: Εκτός ο Ζυγκερίδης, ερωτηματικό ο Μπαντάνης

Με απουσίες θα παρουσιαστεί και στον αγώνα του Σαββάτου με τους Προσκυνητές στην Κομοτηνή η ομάδα της Καβάλας

Παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις που υπήρχαν στην αρχή της εβδομάδας ότι θα παρουσιαστεί το Σάββατο στην Κομοτηνή κόντρα στους Προσκυνητές με μόνη απουσία τον τιμωρημένο Κυζιρίδη, για ακόμα ένα παιχνίδι ο ΑΟΚ δεν θα έχει πλήρη σύνθεση! Κι αυτό γιατί είναι πλέον δεδομένο ότι ο προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του Ζυγκερίδη που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του! Κατά πάσα πιθανότητα εκτός πλάνων θα είναι και ο Μπαντάνης που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα μιας και ήταν άρρωστος και έτσι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση! Η μόνη πιθανότητα να συμμετέχει στο βασικό σχήμα είναι αν παραστεί ανάγκη και δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Άγγελος Διγκόζης:

«Συνεχίζεται η… αξιολόγηση παικτών»

Πάντως αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι κι σ’ αυτόν τον αγώνα είναι πολύ πιθανό ο Άγγελος Διγκόζης να συνεχίσει να ξεκουράζει ορισμένα από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας που δεν μπορούν να αντέξουν στα συνεχόμενα παιχνίδια. Βεβαίως και η ομάδα θα παίξει με τους Προσκυνητές για να επιστρέψει επιτέλους στις νίκες, ωστόσο απ’ την στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αυτό που θέλει είναι να έχει όλα τα ατού της έτοιμα και… ξεκούραστα για το μεθεπόμενο παιχνίδι με την Δόξα στην Δράμα! Αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Σαββάτου ο κόουτς της Καβάλας δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα! Απλά τόνισε ότι «πρόκειται για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι όπου θα κυνηγήσουμε την καλή εμφάνιση και τη νίκη και θα συνεχίσουμε την αξιολόγηση των παικτών μας εν όψει της προσπάθειας που ήδη έχουμε ξεκινήσει για την δημιουργία της ομάδας της επόμενης χρονιάς»!

Το πρόγραμμα των αγώνων

Το Σάββατο θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 16ης αγωνιστικής καθώς και οι διαιτητές των αναμετρήσεων έχει ως εξής:

Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας: Στόλης (Σερρών)

Λαγκαδάς – Μακεδονικός Φούφα: Δραγούσης (Κιλκίς)

Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα: Σιδηρόπουλος (Έβρου)

Βοηθοί: Κίτσος, Τερζόπουλος (Έβρου)

Παρατηρητής: Ζαχαρόπουλος (Δράμας)

Εορδαϊκός – Νάουσα: Μαμασούλας (Μακεδονίας)

Καμπανιακός – Δόξα Δράμας: Κουμπαράκης (Θράκης)

Νέστος– Παραλίμνιο: Παρχαρίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Χασιώτης (Δράμας), Μπαχαρίδης (Δωδ/νήσου)

Παρατηρητής: Τσουγκράνας (Θράκης).