Καβάλα BC: «Πρέπει» να κερδίσει το Ψυχικό

Στην επιστροφή της, το απόγευμα του Σαββάτου στις 17.00, στο «Αλ. Δήμογλου» μετά τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια…

Μετά από τις δύο διαδοχικές εξορμήσεις στην Αθήνα και τους αγώνες με τους πρωταγωνιστές της κορυφής της Α2, Πανιώνιο και Φάρο Κερατσινίου, η Καβάλα BC επιστρέφει στο γήπεδο της για να υποδεχτεί αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα το Ψυχικό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Το θεωρητικά δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ και ανώτερο ρόστερ έχει τελειώσει και πλέον αν η ομάδα θέλει να πετύχει τον βασικό στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την αποφυγή των ψυχοφθόρων πλέι άουτ για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, θα πρέπει να επιστρέψει αλλά και να παραμείνει σε τροχιά νικών! Μπροστά τις έχει αγώνες με καλές μεν ομάδες, που όμως μπορεί να τις αντιμετωπίσει και να πάρει απ’ αυτές το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα!

Ηλίας Μωσαΐδης:

«Δύσκολη ομάδα, αλλά…»

Μια απ’ αυτές είναι και το Ψυχικό για το οποίο ο κόουτς της Ένωσης Ηλίας Μωσαΐδης είπε ότι «πρόκειται για ένα δυνατό αντίπαλο που έχει δυσκολέψει σχεδόν όλους τους αντιπάλους του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ξέρει να επιβάλει τον ρυθμό που του ταιριάζει στον αγώνα με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει»! Ακόμα και έτσι όμως η ομάδα θα κυνηγήσει τη νίκη γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο προπονητής «απ’ εδώ και πέρα στους αγώνες μας έχει μπει το «πρέπει». Πρέπει να κερδίσουμε και όλες αυτές τις ημέρες δουλέψαμε εντατικά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Μέσα και ο Κελαιδής

Στα αγωνιστικά, τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών είναι καλά, μιας και εκτός του Σκλήβα που ακολούθησε κανονικά και χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα των προπονήσεων, στην διάθεση του προπονητή θα είναι και ο Κελαϊδής που είχε ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη (διάταση συνδέσμων) το οποίο όμως έχει αντιμετωπιστεί σε μεγάλο βαθμό.

Φιλοξενούμενο το 24ο ΔΣ Καβάλας

Εν τω μεταξύ μαθητές και μαθήτριες από το 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, θα παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Καβάλα BC», το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο την ομάδα «ΑΕ Ψυχικού» στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Υπενθυμίζεται ότι, η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για τη διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σε κάθε αγώνα εντός έδρας ενός σχολείου (κυκλική φιλοξενία μετά από κλήρωση).