ΑΟ Καβάλας: Του έλειψε (και πάλι) το γκολ!

Καλή εμφάνιση αλλά… «λευκή ισοπαλία» το Σάββατο στην Κομοτηνή με την Δόξα Προσκυνητών για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Μπορεί αυτή τη φορά η εμφάνιση της ομάδας της Καβάλας να ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε! Ισοπαλίες έφερνε, ισοπαλία έφερε και το Σάββατο στην Κομοτηνή με την Δόξα Προσκυνητών και μάλιστα χωρίς γκολ! Στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού σταθμού της πρωτεύουσας της Ροδόπης, το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη ήταν σαφώς ανώτερο από τους γηπεδούχους και είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα. Δημιούργησε μάλιστα πολλές ευκαιρίες στην εστία του Πέρτσα που ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης των Προσκυνητών και σε κάποιες περιπτώσεις οι παίκτες του έχασαν τα… άχαστα! Κι απ’ την στιγμή που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν ούτε μια απ’ αυτές μοιραία περιορίστηκε στην ισοπαλία 0-0 και στα καλά λόγια που απέσπασε από τους φίλους των γηπεδούχων!

Έχασε τα… άχαστα

Η Καβάλα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο 5ο λεπτό όταν σουτ του Μελισσόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο Πέρτσας! Η μοναδική καλή στιγμή της Δόξας καταγράφηκε στο 12ο όταν μετά από μια παράλληλη σέντρα του Κεϊτά δεν πρόλαβαν οι επιθετικοί των γηπεδούχων να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα! Στο 15’ σουτ του Παπαδόπουλου σώζει ο τερματοφύλακας και στο 35’ σουτ του Παναγιωτόπουλου έφυγε λίγο άουτ! Στο 2ο μέρος ο ΑΟΚ αύξησε την πίεση του και δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 50’ ο Μπαντάνης έδωσε στον Παναγιωτόπουλο και αυτός μέσα απ’ την περιοχή δεν σημάδεψε σωστά, ενώ το ίδιο έγινε και δύο λεπτά αργότερα με τον Λίτσκα! Στο 83’ ο Πτηνόπουλος έχασε διπλή ευκαιρία με τον Πέρτσα και στο 86’ Πτηνόπουλος και Μελισσόπουλος δεν μπόρεσαν επίσης να κερδίσουν τον γκολκήπερ των γηπεδούχων!

Φωνάζει και για την διαιτησία

Πέρα πάντως απ’ την αστοχία και την ατυχία, στον ΑΟΚ τα έχουν και με την διαιτησία. Τα παράπονα είναι πολλά για την γενικότερη αντιμετώπιση που είχε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σε μια φάση που στην κυριολεξία «έβγαζε μάτια» έδειξε εξόφθαλμα τις διαθέσεις της. Στο 78’ ο Λίτσκας είχε περάσει και τον τερματοφύλακα και ετοιμαζόταν να πλασάρει σε κενή εστία, αλλά ο διαιτητής ανακάλυψε οφ-σαιντ, κι ενώ ο επιθετικός της Καβάλας καλυπτόταν τουλάχιστον 2 μέτρα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Προσκυνητών: Πέρτσας, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης (75’ Κλης), Λέφης, Τρίχας, Kεϊτά, Βάσκος, Κατσαρός, Φουρκάν.

Καβάλα: Συριτούδης, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Παπαδόπουλος (55’ Λίτσκας), Κεφαλάς (85’ Τουμανίδης), Παναγιωτόπουλος (75’ Μπλιός), Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος.

 

Άγγελος Διγκόζης:

«Χάσαμε ευκαιρίες που δεν… χάνονται»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο Kavalapost.gr μετά τον αγώνα ο προπονητής του ΑΟΚ Άγγελος Διγκόζης! Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και χάσαμε κάποιες απ’ αυτές που δεν… χάνονται»! Ερωτώμενος για την διαιτησία και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ομάδα αρκέστηκε να πει ότι «η διαιτησία είναι δουλειά άλλων…»! Τέλος έκανε και ένα σχόλιο για την αποτελεσματικότητα της άμυνας της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές λέγοντας με νόημα ότι «στους 6 τελευταίους αγώνες δεχτήκαμε 5 γκολ που προήλθαν όλα από στατικές φάσεις»!