Κύπελλο ΕΠΣΚ: Ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης

Ξεκινάει την Τετάρτη (1/3) η ημιτελική φάση του Κυπέλλου με δύο δυνατές αναμετρήσεις, ενώ το αγωνιστικό μενού περιλαμβάνει και έναν εξ αναβολής αγώνα για την Γ' κατηγορία

Δύο αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ και έναν εξ αναβολής για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας περιλαμβάνει το αγωνιστικό… μενού της σημερινής ημέρας. Για το κύπελλο της Ένωσης θα διεξαχθούν οι δύο πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων που προκρίθηκαν στην προτελευταία φάση του θεσμού, μετά την αλλαγή που σημειώθηκε στο πρόγραμμα που εκδόθηκε από την διοργανώτρια αρχή. Έτσι λοιπόν εκτός από τον προγραμματισμένο για σήμερα στις 15.30 αγώνα της Πέρνης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση της Δόξας Θεολόγου – Ποτού με τον Αετό Ορφανού που αρχικά είχε οριστεί για την περασμένη Τετάρτη, αλλά ύστερα από αίτημα των φιλοξενούμενων μεταφέρθηκε για σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι η ημιτελική σειρά είναι η μοναδική του θεσμού που περιλαμβάνει διπλά παιχνίδια και έτσι ο στόχος τους για σήμερα θα είναι να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, που ακόμα δεν είναι σίγουρο που και πότε θα διεξαχθεί. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Γηπ. Ποτού 14.45: Θεολόγος – Αετός Ορφανού
Γηπ. Πέρνης 15.30: Πέρνη – Ορφέας Ελευθ/λης

Στους Φιλίππους το Ελπίδες – Φωληά

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, για σήμερα προγραμματίζεται ο εξ αναβολής αγώνας για την 10η αγωνιστική ανάμεσα στις Ελπίδες και τον Αστέρα Φωληά, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Φιλίππων στις 16.30. Η ομάδα των Ελπίδων παρά το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει λόγω της επιστροφής της στο πρωτάθλημα μετά την απόφαση της 2βαθμιας επιτροπής της ΕΠΟ στην προσφυγή που κατέθεσε κατά της απόφασης για αποβολή από το πρωτάθλημα που πήρε η ΕΠΣΚ, εξακολουθεί να είναι όρθια και να συνεχίζει την προσπάθεια της και σήμερα σε διάστημα 20 ημερών θα δώσει τον 5ο της αγώνα! Κανονικά για σήμερα είχε προγραμματιστεί και το παιχνίδι Παληό – Φίλιπποι το οποίο όμως θα πάρουν χωρίς αγώνα οι πρωτοπόροι λόγω της νέας αποβολής της ομάδας από την ΕΠΣΚ!