ΑΟ Καβάλας: Και επίσημα Νομικός και Κεσαπίδης

Ανακοινώθηκε η απόκτηση των δύο παικτών που προπονούνταν εδώ και 2 σχεδόν μήνες με την ομάδα

Χωρίς προβλήματα φαίνεται ότι ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας εν όψει του μεγάλου γειτονικού ντέρμπι της Κυριακής στην Δράμα με την Δόξα, μιας και ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Οι τραυματίες επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ και ο Κυζιρίδης εξέτισε την ποινή των 3 αγωνιστικών και θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Η Ανακοίνωση

Από την Τετάρτη ο προπονητής της Καβάλας έχει και επίσημα στην διάθεση του δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βέβαια προπονούνταν υπό τις οδηγίες του εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Νομικό και Γιάννη Κεσαπίδη. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η Διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Καβαλιώτη τερματοφύλακα Γιώργου Νομικού που αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως με την ομάδα ΑΕΠ Βατολάκκου στην Γ’ Εθνική ενώ στο παρελθόν ήταν στην Κοζάνη και στην Κ20 της Skoda Ξάνθης. Επίσης, κάνει γνωστό πως στο δυναμικό της ομάδας ανήκει πλέον και ο 16χρονος Ιωάννης Κεσαπίδης από το εφηβικό τμήμα του ΑΟΚ, που δοκιμάστηκε και ικανοποίησε τον Άγγελο Διγκόζη».

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών

Ο Νομικός, ο οποίος έκανε πολύ καλή εντύπωση στον αγώνα του Βατολλάκου με τον ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη», όπου όπως είναι γνωστό οι «γαλάζιοι» με πολύ προσπάθεια κέρδισαν 1-0, προπονούνταν στην Καβάλα εδώ και 1,5 μήνα! Η μεταγραφή του έκλεισε την τελευταία, στην κυριολεξία, ημέρα της μεταγραφικής περιόδου (τέλος Φεβρουαρίου) και γι’ αυτό χρειάστηκε να γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια τόσο από τον ίδιο όσο και από τον ΑΟΚ. Κι αυτό γιατί χρειάστηκε να γίνει προσφυγή και από τους δύο (και να πληρωθούν τα αντίστοιχα παράβολα), μιας και η πρώην ομάδα του δεν τον αποδέσμευσε όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα για να γλυτώσει προφανώς το παράβολο! Όσον αφορά τον Κεσαπίδη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ικανοποίησε τον προπονητή από την σχεδόν δίμηνη παρουσία του στις προπονήσεις γι’ αυτό και προωθήθηκε στην μεγάλη ομάδα.