Άγγελος Διγκόζης: «Για την αξιοπρέπεια μας στην Δράμα»

Ο προπονητής του ΑΟΚ μιλάει για το ντέρμπι της Κυριακής (5/3) με την Δόξα στην Δράμα

Μπορεί ο ΑΟΚ να μην έχει πλέον στόχους (και) στην φετινή αγωνιστική περίοδο, λόγω της μετριότατης πορείας που έχει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, και να έχει ξεκινήσει ήδη την… προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά, ωστόσο αυτό που επιδιώκει είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να παλεύει για το καλύτερο σε όλους τους αγώνες που δίνει! Πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι η Δόξα Δράμας… Την Κυριακή το απόγευμα το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη θα βρεθεί στην γειτονική πόλη για να κοντραριστεί με την τοπική ομάδα που προέρχεται από την οδυνηρή ήττα από τον Καμπανιακό, η οποία μάλιστα την έχει κλονίσει σε σημείο να παίζεται ακόμα και η ίδια η παραμονή του Τζαναβάρα στον πάγκο! Μετά την ήττα στην Χαλάστρα στις καθυστερήσεις βρέθηκε κοντά στην έξοδο, αλλά του δόθηκε μια ακόμα ευκαιρία που όμως αν δεν την αξιοποιήσει την Κυριακή τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γι’ αυτόν και ίσως ακολουθήσει το δρόμο του γεν. αρχηγού που άλλαξε…

«Δύσκολο παιχνίδι, αλλά…»

Στο στρατόπεδο της Καβάλας γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στους αντιπάλους και ξέρουν ότι η αποστολή τους θα είναι πολύ δύσκολη! Όπως τονίζει ο προπονητής «ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε η Καβάλα και θα παίξουμε για την αξιοπρέπεια της ομάδας και της ιστορίας μας. Η Δόξα θέλει πάση θυσία τη νίκη, όμως εμείς όπως έχουμε αποδείξει παίζοντας και με τους δύο διεκδικητές του τίτλου στον 1ο γύρο, τα δίνουμε όλα και παρουσιάζουμε πολύ καλή εικόνα»! Το μέγεθος της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν στον ΑΟΚ τον συγκεκριμένο αγώνα φαίνεται και από το γεγονός ότι ο προπονητής προστάτευσε και δεν χρησιμοποίησε στην Κομοτηνή τον Τουμανίδη που έχει 6 κίτρινες κάρτες και τους Λίτσκα και Ζυγκερίδη που έχουν από 3 και κινδυνεύουν με τιμωρία.

Με τον κόσμο στο πλάι της

Όπως συμβαίνει σε κάθε αναμέτρηση στην Δράμα, η ομάδα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν είτε με ΙΧ, είτε με την εκδρομή του ΣΦΑΟΚ που ανακοίνωσε εκδρομή που θα κοστίζει 5 ευρώ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Η ώρα αναχώρησης θα είναι στις 13:00 από την κεντρική πλατεία! Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Δραγάτης (Χαλκιδικής) με βοηθούς τους Γούτα και Μαλανδρής της ίδιας Ένωσης.