Στο «Ανθή Καραγιάννη»: Και επίσημα το Πανελλήνιο παμπαίδων στίβου

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε επίσημα τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν φέτος τα Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου. Ανάμεσα τους είναι και πάλι η Καβάλα που θα διοργανώσει στις 15 και 16 Ιουλίου το Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α'

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2017 επικυρώθηκαν στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Η Πάτρα θα έχει και φέτος την τιμητική της (στην πρόσφατη γιορτή του ΣΕΓΑΣ όπου τιμήθηκε η δήμαρχος Καβάλας Δ. Τσανάκα, τιμήθηκαν επίσης ο δήμαρχος Πάτρας και δύο αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας), αφού εκεί θα γίνει το πρωτάθλημα των μεγάλων, ενώ μετά από πολλά χρόνια η πόλη της Κατερίνης επέστρεψε στη διεξαγωγή αγώνων, καθώς θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 ετών. Όσον αφορά την Καβάλα αυτή εμφανίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στον σχετικό χάρτη μιας και, όπως και πέρσι, αναλαμβάνει και επίσημα την διοργάνωση του βορείου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ στις 15 και 16 Ιουλίου. Επίσης τρεις ημέρες μετά το τέλος της μεγάλης διοργάνωσης που θα φέρει και πάλι πολύ κόσμο στην πόλη υπάρχει και το γκραν – πρι «Δαβιτζογλεια», όπου ο στόχος είναι να συμμετέχουν πολλά από τα μεγάλα ονόματα του στίβου στην χώρα μας!

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες

Αναλυτικά οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2017, είναι οι εξής: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών (Πάτρα) 17-18/6. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 (Λάρισα) 29-30/7. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 (Κατερίνη) 8-9/7. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 (Τρίκαλα) 24-25/6. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ Α’ (Καβάλα) (βόρειος όμιλος) και (Χαλκίδα) (νότιος όμιλος) 15-16/7. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20.000 μ. βάδην Α/Γ και Κ23 (Φλώρινα) 8/4. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Α/Γ και Κ23 (Σέρρες) 27-28/5. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. (Μέγαρα) 27-28/5.