Κώστας Τσαλίκης: Αποχώρησε από τον ΑΟΚ για επαγγελματικούς λόγους

Προσωπικοί και κυρίως επαγγελματικοί είναι οι λόγοι που επικαλείται ο Κώστας Τσαλίκης για την απόφαση του να αποχωρήσει από την θέση του τεχνικού διευθυντή του ΑΟ Καβάλας

Προσωπικοί και κυρίως επαγγελματικοί λόγοι που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την λειτουργία της ομάδας αλλά και τις σχέσεις με τους συνεργάτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στην διοίκηση της ομάδας, ήταν αυτοί που οδήγησαν στον Κώστα Τσαλίκη να αποφασίσει να παραιτηθεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή του ΑΟ Καβάλας. Μιλώντας στο Kavalapost.gr ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επισήμανε ότι λόγω του γεγονότος ότι πολλές ημέρες της εβδομάδας αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ωράρια στην εργασία του και με την παρουσία του στην λειτουργία της ομάδας, αποφάσισε να αποχωρήσει αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει αν και εφ’ όσον στο μέλλον αλλάξουν τα δεδομένα με τα επαγγελματικά του και φυσικά αν η ομάδα χρειαστεί τις υπηρεσίες του!

Κ. Τσαλίκης: «Η ομάδα λειτουργεί

σε επαγγελματικά πλαίσια»

«Μπορεί ο στόχος της χρονιάς να έχει χαθεί, ωστόσο αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι η ομάδα λειτουργεί άψογα και μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια! Αυτό που γίνεται την συγκεκριμένη περίοδο είναι ότι μπαίνουν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά. Μακάρι το καλοκαίρι να γίνει καλύτερος προγραμματισμός και καλύτερες επιλογές σε ποδοσφαιριστές για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο της, για να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων της, αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες κάνουν οι άνθρωποι που την διοικούν» τόνισε ο πρώην, πλέον, τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ!

Αποχώρηση και στην Δράμα

Εν τω μεταξύ αλλαγές σημειώθηκαν και στην Δόξα Δράμας, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με την Καβάλα και ύστερα από την οδυνηρή ήττα από τον Καμπανιακό που έφερε και την αλλαγή στη θέση του Γεν. Αρχηγού. Έτσι λοιπόν η ομάδα έλυσε την συνεργασία της με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Σαρελάκο, με την λιτή ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Δημοσιογράφο Λευτέρη Σαρελάκο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας του».