Το δέκα το καλό! Αυλαία με τις καλύτερες εντυπώσεις για το Kids Open Tae Kwon Do Καβάλας

Χαρούμενος αλλά και δικαιωμένος ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου για την άψογη διοργάνωση που έγινε με την υποστήριξη του δήμου Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Κάθε χρόνο και καλύτερα! Η διοργάνωση που έγινε θεσμός αναφοράς για το Tae Kwon Do πανελλήνια πραγματοποιήθηκε για δέκατη φορά την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με ευθύνη του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.

35 σύλλογοι, 600 αθλητές με τους προπονητές και τους συνοδούς τους κατέκλυσαν από νωρίς το πρωί το Κλειστό της Καλαμίτσας, δίνοντας τον τόνο σε μια μέρα-γιορτή για το Άθλημα. Η διοργάνωση κύλησε άψογα και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Μάλιστα, οι αγώνες ολοκληρώθηκαν αρκετά νωρίτερα από ό,τι αρχικά υπολογίζονταν, με αποτέλεσμα εκατοντάδες επισκέπτες να «περπατήσουν» στην πόλη της Καβάλας είτε για να πιουν τον καφέ τους είτε για να φάνε κάτι είτε ακόμα για να κάνουμε μια βόλτα γνωριμίας.

Ο Χάρης Παλτόγλου έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος αλλά και δικαιωμένος. «Φέτος τα πήγαμε καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά! Όλα κύλησαν ομαλά, αθλητές, προπονητές και συνοδοί το ευχαριστήθηκαν! Ο πήχης ανέβηκε ακόμη περισσότερο και θα πρέπει να πάμε ακόμη καλύτερα του χρόνου!», δήλωσε ο προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο KAVALA POST.

Το βάθρο σε αυτήν τη διοργάνωση δεν είχε θέση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες πήραν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. «Σκοπός του Kids Open δεν είναι ο ανταγωνισμός, αλλά η εξοικείωση των μικρών αθλητών με τη διαγωνιστική διαδικασία», σημείωσε ο κ. Παλτόγλου. Και η αλήθεια είναι ότι τα 600 παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια καλή «γεύση» συμμετοχής σε επαγγελματικούς αγώνες Tae Kwon Do, με φροντισμένη ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Καβάλας, τη δήμαρχο κ. Τσανάκα, τον Αντιδήμαρχο κ. Φιλόσογλου αλλά και την κ. Δρακονάκη που χαιρέτισε την έναρξη των αγώνων για τη στήριξή τους. Επίσης, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την πρόεδρο κ. Ιωσηφίδου. Η βοήθειά τους ήταν καταλυτική για την επιτυχία των αγώνων», δήλωσε ο κ. Παλτόγλου, προσθέτοντας πως «ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και σε όλους τους χορηγούς μας και, φυσικά, στους Συλλόγους και τους αθλητές που συμμετείχαν».

Θερμό χειροκρότημα για τον Παναγιώτη Ξανθόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 10ου Kids Open Tae Kwon Do, ο αθλητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Παναγιώτης Ξανθόπουλος συμμετείχε στον πρώτο του αγώνα στην Κατηγορία Κωφών, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

Δείτε την προσπάθειά του σε βίντεο: