ΑΟ Καβάλας: Στεναχώρια αλλά και ικανοποίηση…

Μετά την άδικη ήττα στην Δράμα από την Δόξα με 2-1 το απόγευμα της Κυριακής

Στεναχωρημένοι από την τελική έκβαση του αγώνα της Κυριακής στην Δράμα, αλλά ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας είναι όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ. Η ομάδα μπορεί να ηττήθηκε με 2-1, όμως απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες και το σθένος να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και τον δεύτερο από τους δύο πρωταγωνιστές του 1ου ομίλου! Ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης στις δηλώσεις του στη Kavalapost.gr εξέφρασε αυτή την στεναχώρια κάνοντας  λόγο για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του κάτι που δεν είχαν οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «πιστεύω ότι αν μια ομάδα έπρεπε να είχε κερδίσει στο γήπεδο αυτή ήταν η δική μας! Εμείς είχαμε το δοκάρι και μια κλασική ευκαιρία σε τετ–α-τετ ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχαν μεγάλες ευκαιρίες, γι’ αυτό και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα που δεν την αξίζαμε καθόλου». Σχολιάζοντας στη συνέχεια την φάση που έκρινε τον αγώνα στις καθυστερήσεις μίλησε για στιγμιαίο λάθος τονίζοντας ότι «χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε έστω και βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από ένα λάθος και από το γεγονός ότι δεν είχαμε συγκέντρωση στην συγκεκριμένη φάση, γι’ αυτό και είμαστε περισσότερο στεναχωρημένοι»!

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για το χειροκρότημα»

Ο θερμό χειροκρότημα όμως του κόσμου της Καβάλας που βρέθηκε στο γήπεδο της Δόξας μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ήταν για τους ποδοσφαιριστές η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. «Απ’ την άλλη πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και το πάθος που έδειξαν, αλλά και ευχαριστημένος από το ότι ο κόσμος της Καβάλας που βρέθηκε στο πλευρό μας, αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε και στο τέλος χειροκρότησε θερμά τα παιδιά. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό» επισήμανε ο προπονητής της ομάδας που είπε για ακόμα φορά ότι «όπως έχω πει κατ’ επανάληψη η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών εν όψει του καλοκαιριού συνεχίζεται και αυτό το παιχνίδι ήταν ακόμα ένα καλό δείγμα…»!

Όλα καλά με τον Κυζιρίδη

Εν τω μεταξύ για λίγες ώρες χρειάστηκε να καθίσει τελικά στο Νοσοκομείο της Καβάλας μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, ο οποίος όπως είναι γνωστό στην επιστροφή της αποστολής από την Δράμα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και είχε τάσεις λιποθυμίας! Αφού έλαβε την κατάλληλη θεραπεία με σίδηρο επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ στο διάστημα της παραμονής του στο Νοσοκομείο βρέθηκαν δίπλα του ο προπονητής του, συμπαίκτες του, μέλη της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας είχε χαμηλούς δείκτες σε σίδηρο, κάτι που πιθανολογείται από οφείλεται στο γεγονός ότι από την στιγμή που μεταγράφηκε στην ομάδα γυμνάζεται σε εντατικούς ρυθμούς και το κυριότερο αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο, σε αντίθεση με τους προηγούμενους μήνες! Η… αλλαγή αυτή έφερε την επιβάρυνση του οργανισμού του και είχε αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόβλημα με την έλλειψη σιδήρου είχε και ο Αγ. Διγκόζης όταν αγωνιζόταν και γι’ αυτό χρειαζόταν να παίρνει συμπληρώματα διατροφής!