Γιώργος Παπανδρέου: Συνέντευξη τύπου για τον «επίμαχο» αγώνα

Για όσα έγιναν στον αγώνα Κ 14 των Ελπίδων με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και κυρίως για αυτά που κρύβονται από πίσω θα μιλήσει την Πέμπτη το μεσημέρι ο πρώην, πλέον, προπονητής της Ακαδημίας

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην, πλέον, προπονητής της Ακαδημίας των Ελπίδων Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή όλα όσα έγιναν το Σάββατο στον αγώνα Κ 14 Ελπίδες – Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σκοπεύει να ξεκινήσει εκστρατεία προκειμένου να αναδείξει την πολύ κακή νοοτροπία που υπάρχει στο χώρο των υποδομών, όπου πάρα πολλοί αντί να έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα την εκπαίδευση και την διαπαιδαγώγηση των μικρών ποδοσφαιριστών, προτάσσουν το τελικό σκορ του αγώνα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να μεταφέρονται παιδιά στο νοσοκομείο, όπως ακριβώς έγινε και το Σάββατο.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σας προσκαλώ σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Galaxy» την Πέμπτη στις 12.00 το μεσημέρι, με αφορμή όλα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παιχνίδι υποδομών Ελπίδες – Ορφέας Ελευθερούπολης και όλα όσα κρύβονται πίσω απ’ αυτό. Η πρόσκληση αφορά όλα τα ΜΜΕ της Καβάλας, τους βουλευτές του Ν. Καβάλας, την Δήμαρχο Καβάλας και κάθε γονέα ο οποίος έχει τα παιδιά του σε τμήματα υποδομής του ποδοσφαίρου ή σε άλλο άθλημα. Επίσης απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο των αναπτυξιακών ηλικιών με οποιοδήποτε ιδιότητα (παράγοντας, προπονητής, διαιτητής κτλ)». Γιώργος Παπανδρέου.