Καβάλα BC: Ευχαριστεί τον Ερυθρό Σταυρό για τα μαθήματα πρώτων βοηθειών

Με ανακοίνωση της η Καβάλα BC ευχαριστεί τον Ερυθρό Σταυρό για τα μαθήματα πρώτων βοηθειών που προσέφερε στους προπονητές του συλλόγου

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από τους υπεύθυνους του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλας πήραν όλοι οι προπονητές της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας και μετά την ολοκλήρωση τους εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον Ερυθρό Σταυρό και ιδιαίτερα την Εκπαιδεύτρια Ελισάβετ Κοντανάσιου.

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλα BC αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Ερυθρό Σταυρό για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για επιμόρφωση των Προπονητών μας αλλά και των στελεχών του Συλλόγου σε θέματα Πρώτων Βοηθειών! Με την ενέργειά σας αυτή αναδείξατε το ενεργό σας ρόλο για μία ακόμη φορά και αποδείξατε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για τον χώρο του Αθλητισμού! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Εκπαιδεύτρια κα. Ελισάβετ Κοντανάσιου η οποία με την πολύτιμη εμπειρία της και τις σημαντικές επιστημονικές της γνώσεις, ανέλαβε ανιδιοτελώς και με μεγάλη προθυμία το έργο της εκπαίδευσης. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη προκειμένου να επιτελείτε πάντα άριστα το κοινωφελές και επιμορφωτικό έργο που έχετε αναλάβει»!