Ναυτικός Όμιλος Καβάλας: Όλα έτοιμα για το Sailing Season OpeningTrophy NOK 2017

Στα... «βαθειά» κυβερνήτες, πληρώματα και μαθητές των σχολών του Ομίλου με δύο ιστιοδρομίες τη μέρα στην Κεραμωτή στις 25-26 Μαρτίου, 1-2 και 8-9 Απριλίου, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια γύρω από την ιστιοπλοΐα

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας σε συνεργασία με το τμήμα Κεραμωτής-Φαναρίου, διοργανώνει το κύπελλο “Sailing Season OpeningTrophy NOK 2017”.

Πρόκειται για μια σειρά ιστιοδρομιών που θα λάβουν χώρα στην Κεραμωτή στις 25-26 Μαρτίου 2017, 1-2 Απριλίου και 8-9 Απριλίου. Προβλέπονται δυο ιστιοδρομίες την ημέρα, Όρτσα -Πρίμα ή Παράκτιες των 4 μιλίων η καθεμιά.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κυβερνήτες να δοκιμάσουν τα σκάφη και τον εξοπλισμό τους, για τα πληρώματα να προπονηθούν και να δεθούν μεταξύ τους, αλλά και για τους μαθητές των σχολών να κάνουν την πρακτική τους και να βελτιωθούν στον χειρισμό ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους.

Παράλληλα με τους αγώνες θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια με θέματα γύρω από την ιστιοπλοΐα, όπως Κανόνες ιστιοπλοΐας, Τριμάρισμα μεγίστης genoa, σεμινάρια τακτικής κ.α.

Χρήσιμες πληροφορίες

  1. Το Sailing Season Opening Trophy 2017 είναι ένα festival κατά τη διάρκεια του οποίου θα λάβουν χώρα αγώνες, απονομές και σεμινάρια με θέματα γύρω από την ιστιοπλοΐα από Έλληνες και Βούλγαρους ομιλητές.
  2. Μέρος μπορούν να λάβουν όλοι οι ιστιοπλόοι, έμπειροι και μη, μεμονωμένοι ή με την ομάδα τους.
  3. Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες μπορούν να μένουν στα σκάφη.
  4. Δεκτά γίνονται όλα τα σκάφη με πιστοποιητικό ORC International και ORC Club.
  5. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος και στα τρία Σαββατοκύριακα ή όποιο Σαββατοκύριακο επιθυμούν.
  6. Η προκήρυξη του αγώνα θα δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες στο site του Ομίλου (λεπτομέρειες εδώ).

Επικοινωνία

Εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας Χριστόφορος Γκριτζελάκης: +306972054346

Έφορος Ανοικτής Θάλασσας Καβάλας Δημήτρης Θεοδωρίδης: +306948066969

Γραμματεία ΝΟΚ: +302510222897