Ερασιτέχνης ΑΟΚ: Ευχαριστεί τον Δήμο για το «Ανθή Καραγιάννη»

Η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα ευχαρίστησε με ανακοίνωση της τον Δήμο Καβάλας για την κάλυψη των εξόδων αποκατάστασης των ζημιών που σημειώθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» στην κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή πριν από 1,5 μήνα

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δήμο Καβάλας και ιδιαίτερα την Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την άμεση ανταπόκριση τους στις ανάγκες που προέκυψαν στο «Ανθή Καραγιάννη» μετά την επέλαση του χιονιά στην περιοχή, εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών που προέκυψαν στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ μεγάλο και μόνο ο Δήμος Καβάλας μπορούσε να το καλύψει!

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας, και ιδιαιτέρως  την κ. Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γραμμένο, καθώς και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας κ. Φιλόσογλου για την ανταπόκριση τους σε προβλήματα που προέκυψαν κυρίως από τον παγετό πριν 1,5 μήνα τόσο στο βοηθητικό γήπεδο όσο και στο Δ.Σ. “Ανθή Καραγιάννη”. Είναι πολύ σημαντική και ζωτικής σημασίας, η κάλυψη από μεριάς του Δήμου Καβάλας των εξόδων για την αντικατάσταση σωληνώσεων, ειδών υγιεινής αλλά και η προμήθεια λιπασμάτων/φυτοφαρμάκων για το Δημοτικό Στάδιο, μιας και αυτή τη φορά το κόστος ήταν ιδιαίτερα μεγάλο για να καλυφθεί με ιδία κεφάλαια του συλλόγου μας».