ΑΟ Καβάλας: Έξω και ο Μπαντάνης…

Μετά τον Παναγιωτόπουλο, δεν υπολογίζεται για τον επόμενο αγώνα με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαίδα και ο ακραίος μπακ λόγω τραυματισμού

 

Με δύο τουλάχιστον απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών θα παρουσιαστεί την Κυριακή στην Πτολεμαίδα η ομάδα της Καβάλας για το παιχνίδι κόντρα στον τοπικό Εορδαϊκό, ενώ είναι σίγουρο ότι σε σχέση με το παιχνίδι με το Παραλίμνιο θα γίνουν και άλλες αλλαγές στο σχήμα! Ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Μπαντάνη όσο και του Παναγιωτόπουλου που έφυγαν τραυματίες από το προηγούμενο παιχνίδι. Αρχικά υπήρχαν ελπίδες ότι ο πρώτος θα ξεπεράσει σύντομα το διάστρεμμα στον αστράγαλο, ωστόσο λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για βαριάς μορφής και άρα δεν υπολογίζεται! Όσο για τον Παναγιωτόπουλο που χτύπησε στο γόνατο, ακόμα δεν εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, μιας και δεν έχει περάσει ακόμα από μαγνητική εξέταση! Υπολογίζεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να είναι στην αποστολή για την Πτολεμαίδα.

Θα προφυλαχθούν αυτοί που έχουν 6 κίτρινες

Για τον Μπαντάνη υπάρχει βάσιμη ελπίδα ότι θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το μεθεπόμενο παιχνίδι κόντρα στην Καλαμαριά, που θα γίνει στις 2 Απριλίου, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Παναγιωτόπουλος. Προκειμένου η ομάδα να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ο προπονητής είναι πολύ πιθανό να προφυλάξει και κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται το όριο της τιμωρίας λόγω κίτρινων καρτών! Σ’ αυτό το όριο λοιπόν βρίσκονται οι Τέλλος και Τουμανίδης που έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 6 κίτρινες και αν δεχτούν και 7η θα μείνουν εκτός για δύο αγωνιστικές! Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο δεν θα παίξει την Κυριακή! Ο προπονητής θα ήθελε να τους αφήσει εκτός και τους δύο, ωστόσο με τους τραυματισμούς που υπάρχουν και την γενικότερη μείωση των διαθέσιμων επιλογών κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει! Η ομάδα βλέπει ήδη τον μεθεπόμενο αντίπαλο, μετά το ρεπό που θα έχει το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να αποδείξει στους «πρωταγωνιστές» του ομίλου ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν!