ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 4 μετάλλια στους αγώνες της Σερβίας

Μια ακόμα επιτυχημένη αποστολή στο εξωτερικό προστέθηκε στο ενεργητικό των αθλητών του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, στους δύο αγώνες που συμμετείχαν στην Σερβία

Ένα ασημένιο μετάλλιο και τρία χάλκινα κατέκτησαν οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Τριανταφυλλίδου Μαρία, Ιωάννου Πασχάλης και Λουτσίδου Ελένη με την Επίλεκτη Ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βόρειας Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ), κατά τη διάρκεια δύο αγώνων που έγιναν στην Σερβία. Τα δύο διεθνή πρωταθλήματα του Ολυμπιακού αγωνίσματος πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις πόλεις Βελιγράδι και Ζρένιανιν της Σερβίας. Πρόκειται για δύο διαφορετικές αλλά πολύ σημαντικές διοργανώσεις όπου στην κάθε μία συμμετείχαν 500 αθλητές και αθλήτριες από 7 χώρες. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι οι Έλληνες αθλητές-μέλη του Κλιμακίου της ΕΤΑΒΕ, είχαν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε αθλητές με διακρίσεις βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνιστική τους ετοιμότητα και αναπτύσσοντας εμπειρίες με ξένους αθλητές, κατά τη διάρκεια ενός διημέρου το οποίο επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις.

Σε Βελιγράδι και Ζρένιανιν

Η πρώτη ημέρα των αγώνων πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι στο 13ο Omega open και η δεύτερη ημέρα με το 7ο Zrenjanin open έγινε στην πόλη Zrenjanin. Την πρώτη ημέρα των αγώνων η αθλήτρια του ΑΣ Καβάλας Τριανταφυλλίδου Μαρία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ενώ την δεύτερη ημέρα οι αθλητές του συλλόγου, η ίδια αθλήτρια μαζί με τους Ιωάννου Πασχάλη και Λουτσίδου Ελένη κατέκτησαν τρία χάλκινα μετάλλια συμμετέχοντας με την Επίλεκτη Ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βόρειας Ελλάδας. Τέλος να υπογραμμιστεί ότι προπονητής της αποστολής της ΕΤΑΒΕ ήταν ο Δάσκαλος ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου.