Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΚ: Η συνέντευξη τύπου των πρωταγωνιστών

Οι πρωταγωνιστές του μεγάλου τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΚ Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης, μίλησαν στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής

Την προσεχή Τετάρτη 22 Μαρτίου στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας θα διεξαχθεί η γιορτή του ποδοσφαίρου της Καβάλας, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ Δημήτρη Χατζηχρήστου θα είναι ο τελικός του κυπέλλου, ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και τον Κεραυνό Πέρνης! Εν όψει αυτής της γιορτής λοιπόν χθες το απόγευμα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής συγκεντρώθηκαν οι τεχνικές ηγεσίες και οι διοικήσεις των δύο φιναλίστ, για την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια συνέντευξη τύπου!

Εκ μέρους της Ένωσης ο κ. Χατζηχρήστου τόνισε ότι η ΕΠΣΚ έχει αφήσει στις δύο ομάδες την διοργάνωση του αγώνα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές θα μοιραστούν τα έσοδα από τα εισιτήρια, και το μόνο που θα πάρει η Ένωση θα είναι ένα ποσό της τάξης των 150 ευρώ που θα διατεθεί στο τραπέζι της αγάπης της Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου!

Ο εκπρόσωπος του Αετού Νίκος Λαμπίδης τόνισε ότι κατά την άποψη του στον τελικό θα κοντραριστούν δύο άξιες ομάδες που διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και συνέχισε λέγοντας ότι «πιστεύω ότι σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχουν φαβορί». Όσο για τον γενικό αρχηγό της ομάδας Γιάννη Ζέρβα είπε ότι «είναι τιμή και χαρά μας να συμμετέχουμε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου έχουμε βρεθεί 2 φορές τα τελευταία 4 χρόνια. Θα παίξουμε απέναντι σε μια αξιόλογη και δυνατή ομάδα, κάτι που απέδειξε αποκλείοντας τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη». Ο κ. Ζέρβας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ν. Λαμπίδη για την ευκαιρία που του έδωσε να βρεθεί και πάλι στην οικογένεια του Αετού και από την θέση του Γεν. Αρχηγού.

Από την μεριά του ο πρόεδρος του Κεραυνού Πέρνης Θόδωρος Αλεξανδρόπουλος επισήμανε ότι θα αγωνιστούν δύο καλές ομάδες και ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος, ενώ ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Τερζανίδης εκμεταλλεύτηκε την συνέντευξη τύπου για να αναφερθεί εκτός από τον αγώνα και σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα σχετικά με την δυναμική του Αετού Ορφανού, οι οποίες όπως είπε «παρεξηγήθηκαν από ορισμένους»!

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να πω ότι χαίρομαι που ήρθα στο Καβαλιώτικο πρωτάθλημα, που είναι πιο ανταγωνιστικό απ’ αυτό της Ξάνθης. Πέρσι με τον Θεολόγο και φέτος με την Πέρνη, όπου καταφέραμε να κάνουμε την υπέρβαση, γιατί πιστεύω ότι η πρόκριση μας στον τελικό είναι υπέρβαση. Η πρόκριση μας επί του Ορφέα ήταν ξεχωριστή, γιατί ήρθε σε μια εποχή που η ομάδα είχε καθοδική πορεία, μετά την πολύ καλή εποχή όπου έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στην Δ’ Εθνική. Για εμένα αυτή η πορεία είναι τιμή και προσωπική δικαίωση, και αν καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο, αυτό θα ανήκει και στον πρόεδρο του συλλόγου, που έχει κάνει πάρα πολλά για την ομάδα» δήλωσε ο κ. Τερζανίδης!

Αναφερόμενος στον Αετό Ορφανού αφού του ευχήθηκε καλή τύχη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου θα συμμετέχει τη νέα χρονιά επισήμανε ότι «κάποιες δηλώσεις μου πέρσι για την δυναμικότητα του Αετού Ορφανού παρεξηγήθηκαν από ορισμένους, όμως αποδείχτηκε ότι ήταν σωστές μιας και η ομάδα αυτή απέδειξε ότι είναι η καλύτερη με την συνέχεια που είχε στην ανοδική της πορεία. Μετά την απώλεια του τίτλου πέρσι, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και τώρα δικαιώνεται με την κατάκτηση του τίτλου της Α’ κατηγορίας»!

Όπως έγινε γνωστό και οι δύο ομάδες θα φέρουν κόσμο από τα χωριά τους στην Καβάλα την Τετάρτη, με τον Αετό Ορφανού να δρομολογεί 2 λεωφορεία και να υπολογίζει ότι θα έχει στο πλευρό του 300-400 άτομα, ενώ και η Πέρνη σύμφωνα με τους παράγοντες της θα έχει αρκετούς φιλάθλους στις εξέδρες του «Ανθή Καραγιάννη»!