Κεραυνός Πέρνης: «Δεν μπαίνουμε σε μικροπολιτικές αντιπαλότητες»

Ως μικροπολιτικές αντιπαλότητες χαρακτηρίζει τις επιστολές - ανακοινώσεις για το γήπεδο της Πέρνης, που στάλθηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ και τον επικεφαλής της «αντιπολίτευσης» στο ΔΣ, η διοίκηση του Κεραυνού ¨

Το γαϊτανάκι των επιστολών που ξεκίνησε με την επιστολή του προέδρου της ΕΠΣΚ Μπάμπη Ευσταθιάδη για το γήπεδο της Πέρνης και τα όσα έγιναν (και δεν έγιναν) για να αποτραπεί η κατεδάφιση του σκέπαστρου στις εξέδρες και συνεχίστηκε με την απάντηση του επικεφαλής της «αντιπολίτευσης» στο ΔΣ της Ένωσης Μιχάλη Παπαδόπουλου, κλείνει με την τοποθέτηση της ίδιας της ομάδας, όπως αυτή εκφράστηκε με την επιστολή που έστειλε εκ μέρους του ΔΣ του Κεραυνού Πέρνης ο Αθανάσιος Μαχμουκιώτης. Η επιστολή που στάλθηκε προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ και δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα της Ένωσης, αναφέρεται ότι ο Κεραυνός δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε μικροπολιτικές αντιπαλότητες, με φόντο τις εκλογές της ΕΠΣΚ που προγραμματίζονται τον Σεπτέμβριο.

Η επιστολή

Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Σήμερα μια ημέρα ιστορική για τον Κεραυνό μας, για το τοπικό μας ποδόσφαιρο καλούμαστε να τοποθετηθούμε σε δυο επιστολές .

α) Μια του Προέδρου Ε.Π.Σ. Καβάλας κ Μπαμπή Ευσταθιαδη, ο οποίος για μια ακόμη φορά εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατεδάφιση των σκέπαστρων στο γήπεδο μας. Τον οποίον τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά γιατί φέρει το θέμα στην επικαιρότητα. Όπως επίσης για της πολλές παρεμβάσεις του όλα αυτά τα χρόνια για να αποτραπεί η κατεδάφιση των σκέπαστρων.

β) Και η δεύτερη του επικεφαλής της κίνησης ( ΑΝ.Α.ΣΑ ) στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο κ Παπαδόπουλο Μιχαήλ. Για εμάς τον Κεραυνό Πέρνης, το ερώτημα είναι τι έπραξε ο κ Παπαδόπουλος Μιχαήλ όλα  αυτά τα χρόνια για να αποτραπεί η κατεδάφιση των σκέπαστρων .

Εμείς δεν θα μπούμε σε μικροπολιτικές αντιπαλότητες, γιατί δεν μας αφορούν. Εμείς ως Κεραύνος Πέρνης υπηρετούμε το ποδόσφαιρο, γιατί πιστεύουμε πως στην σωστή του διάσταση παράγει πολιτισμό».