Ερασιτέχνης ΑΟΚ: Οι 17 υποψήφιοι για τις εκλογές

Ανακοινώθηκan επίσημα οι υποψηφιότητες για τις εκλογές που θα αναδείξουν το νέο ΔΣ του ΑΟ Καβάλας, οι οποίες θα διεξαχθούν το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα της ΟΕΒΕΚ

Συνολικά 17 θα είναι οι υποψήφιοι για τις 15 θέσεις που θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Καβάλας, το οποίο αναμένεται να αναδειχθεί την Δευτέρα (27/3) το απόγευμα στις εκλογές του ερασιτέχνη ΑΟΚ που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας στην οδό Ερμού 13. Αυτό έγινε γνωστό από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα η απερχόμενη διοίκηση, στην οποία υπάρχει η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων, η οποία είχε κλείσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα!

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει τα ονόματα όλων των μελών που έθεσαν υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 27 Μαρτίου (μετά το πέρας της Γ.Σ. που ξεκινάει στις  18:00, Αίθουσα ΟΕΒΕ -Ερμού 13) και τα οποία θα συμμετάσχουν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Υπενθυμίζουμε πως  από τις 17:30 έως και τις 18:00 μπορούν όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν την συνδρομή τους ενώ στο ψηφοδέλτιο επιτρέπονται μέχρι 15 σταυροί. Οι υποψήφιοι για το 15μελες διοικητικό συμβούλιο είναι οι :

  1. Αγγελοπουλος Νικόλαος
  2. Αρβανιτίδης Δημήτριος
  3. Βακιρτζής Βασίλειος
  4. Γαλάνης Απόστολος
  5. Δεληκάρης Σωτήριος
  6. Κανάκης Κωνσταντίνος
  7. Καρασαββίδης Αχιλλέας
  8. Καφετζής Βασίλειος
  9. Κουφατζής Χαράλαμπος
  10. Κωνσταντινίδης Λάζαρος
  11. Λαζαρίδης Σάββας
  12. Λουπέλης Γιώργος
  13. Νταμπανλής Ανέστης
  14. Παναγιωτίδης Χαράλαμπος
  15. Ρέμμος Θόδωρος
  16. Σπανίδης Αργύριος
  17. Χατζής Γεώργιος

Για την εξελεγκτική επιτροπή οι υποψήφιοι είναι οι παρακάτω:

  1. Bουρβουτσιώτης Απόστολος
  2. Γκόγκος Αθανάσιος
  3. Μήτρας Θεόδωρος».

Ανανέωση άνω του 50%

Από την ανακοίνωση αυτή προκύπτει ότι μόνο 5 μέλη της προηγούμενης διοίκησης (Ντίνος Κανάκης, Βασίλης Βακιρτζής, Γιώργος Λουπέλης, Σωτήρης Δεληκάρης και Αργύρης Σπανίδης) καθώς και οι δύο εκπρόσωπο του Καράτε και του Στίβου, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, πράγμα που σημαίνει ότι η ανανέωση του σχήματος θα είναι μεγαλύτερη του 50%. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι οι πληροφορίες που ήθελαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος να μην θέτουν (πλην ενός) τελικά υποψηφιότητα επιβεβαιώθηκαν, μιας και μόνο ο Σωτήρης Δεληκάρης βρίσκεται στην λίστα, ενώ ο πρόεδρος της Θόδωρος Μήτρας θα είναι υποψήφιος για την εξελεγκτική επιτροπή. Σε ότι αφορά το ερώτημα ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Καβάλα, απάντηση (μέχρι στιγμής) δεν υπάρχει. Η απόφαση του Ντίνου Κανάκη να μην παραμείνει στη θέση του είναι ξεκάθαρη και δεν αλλάζει!

Ψηφίζουν όσοι είναι ταμειακώς ενήμεροι

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος του ΑΟ Καβάλας θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ΓΣ του συλλόγου που αναμένεται να ξεκινήσει στις 17:30 με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη, τα οποία έχουν ως εξής: 1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής. 3. Διαγραφή ανενεργών μελών. 4. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 18.00 στον ίδιο χώρο ασχέτως του αριθμού των παρόντων μελών. Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟΚ παρακαλεί όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο στα γραφεία του συλλόγου ή στον τόπο διεξαγωγής της ΓΣ και μόνο πριν την έναρξη της (17:30 έως 18:00) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας. Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.