Μπάσκετ: Οι Πάνθηρες στον τελικό του Μπάσκετ Νεανίδων ΑΜΘ

Το τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία των Νεανίδων θα διεκδικήσουν το Σάββατο στην Κομοτηνή οι Νεάνιδες των Πανθήρων, από την περσινή κάτοχο του τίτλου Ασπίδα Ξάνθης

Η ομάδα μπάσκετ Νεανίδων των Πανθήρων, μετά από δύο νίκες στους ημιτελικούς αγώνες με τους Τιτάνες Δράμας (58-39 στη Δράμα και 54-42 στην Καβάλα) προκρίθηκε στον Τελικό του Πρωταθλήματος Νεανίδων που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ). Η διοίκηση του συλλόγου δίνει θερμά συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στις αθλήτριές που καταφέρνουν σε μία δύσκολη εποχή να συνδυάζουν με επιτυχία τα μαθήματά τους με τον αθλητισμό, και στον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Δημητριάδη για τη συστηματική και επίμονη δουλειά του. Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους γονείς που βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τους, στους φίλους της ομάδας και στους χορηγούς που με την παρουσία τους προσφέρουν «οξυγόνο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο Τελικός το Σάββατο στην Κομοτηνή

Αυτό το Σάββατο (1/4/2017) θα είμαστε στην Κομοτηνή 5.00 μ. μ. στον τελικό με την Ασπίδα Ξάνθης, περσινή Πρωταθλήτρια Νεανίδων, μία ομάδα που αξίζει τον σεβασμό όλων μας για τις επιτυχίες της. Η νικήτρια – πρωταθλήτρια ομάδα στην Αν. Μακεδονία – Θράκη θα συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν την περίοδο 8 – 12 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα αναδείξουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα που θα προκριθεί στο Τελικό Πανελλήνιο Τουρνουά έξι ομάδων στις 19 – 23 Απριλίου. Η διοίκηση των Πανθήρων καλεί όλους τους φίλους του Μπάσκετ να συμπαρασταθούν στην ομάδα και οργανώνουμε εκδρομή το Σάββατο 1 Απριλίου στην Κομοτηνή, με αναχώρηση 2.30 μ. μ. από τον Δημοτικό Κήπο. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλέφωνο 6986005948 και στο προφίλ του Συλλόγου στο Facebook: The Panthers B.C.