ΑΟ Καβάλας: Χωρίς προβλήματα στην τελική ευθεία…

Όλες τις επιλογές, πρώτης γραμμής, θα έχει στην διάθεση του εν όψει Καλαμαριάς ο προπονητής της Καβάλας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει καθόλου σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες! Όλοι οι παίκτες που ήταν στη λίστα των τραυματιών αυτές τις 2 εβδομάδες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και συνεπώς ο Άγγελος Διγκόζης θα έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει την ενδεκάδα έχοντας όλες ή σχεδόν όλες τις επιλογές (μιας και θα λείπει ο τιμωρημένος Κυριακίδης) στην διάθεση του. Όσο για τον Ζαρωτιάδη έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και είναι εκτός προπονήσεων, όμως έτσι κι αλλιώς δεν αποτελεί (αυτή την στιγμή τουλάχιστον) πρώτη επιλογή!

Κανονικά στον πάγκο ο Καλαϊτζίδης

Αναφορικά με τον… πολύ Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που όπως είναι γνωστό έχει υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος τριών μελών της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ, τελικά δεν θα είναι στην εξέδρα στον αγώνα της Κυριακής αλλά θα επιστρέψει μετά από σχεδόν έναν μήνα στον πάγκο της ομάδας του! Η τιμωρία αποκλεισμού του δεν λήγει την μεθεπόμενη του αγώνα της Καβάλας με την Καλαμαριά, όπως αρχικά είχε υπολογιστεί, αλλά εδώ και μια εβδομάδα! Αυτό το πληροφορήθηκαν στον ΑΟΚ με σχετικό έγγραφο της ΕΠΟ που τους κινητοποιήθηκε χθες! Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι παρά το γεγονός ότι τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν και φίλοι της Καλαμαριάς που θα πάνε στο ανατολικό πέταλο, αλλά και περισσότεροι (από το συνηθισμένο) φίλαθλοι της Καβάλας, η κερκίδα από την πλευρά της θάλασσας δεν θα ανοίξει. Συνολικά θα εκδοθούν 1900 εισιτήρια.

Διαιτητής ο αξιολογημένος Φωτιάδης

Τέλος όπως αναμενόταν, το ντέρμπι της αγωνιστικής θα το διευθύνει αξιολογημένος διαιτητής από την Super League. Ο λόγος για τον Καστοριανό Φώτη Φωτιάδη, που μετά από 8 χρόνια στην Β’ Εθνική, το Νοέμβριο προβιβάστηκε στην Α’, μιας και ήταν από της πρώτες επιλογές από τη νέα ΚΕΔ. Είναι 36 ετών και εργάζεται ως μηχανικός (πυροσβεστικών) αεροσκαφών στο ΣΕΔΕΣ στην Θεσσαλονίκη. Όσο για τον αγώνα του Νέστου με τον Καμπανιακό διαιτητής θα είναι ο Κακουλίδης (Θράκης).