Άγγελος Διγκόζης: «Μακάρι να έχουμε, αυτή τη φορά, και την τύχη με το μέρος μας»  

Ο προπονητής της Καβάλας μιλάει για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλαμαριά στο «Ανθή Καραγιάννη»

Κάλεσμα στον κόσμο της Καβάλας να κατεβεί την Κυριακή στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας κόντρα στην Καλαμαριά έκανε μιλώντας στο Kavalaposto ο Άγγελος Διγκόζης! Ο προπονητής του ΑΟΚ θέλει τους φιλάθλους στο πλευρό των παικτών στο τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της φετινής άτυχης αγωνιστικής περιόδου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει όπως και να πάει το παιχνίδι μέχρι το τέλος»!
 

«Απ’ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας η Καλαμαρια»

Αναφερόμενος στην δυσκολία της αναμέτρησης επισήμανε ότι «πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς, μιας και η γνώμη μου είναι ότι η Καλαμαριά διαθέτει μια απ’ τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο του 1ου ομίλου αλλά ολόκληρης της Γ’ Εθνικής»! Αναλύοντας περισσότερο τον μεγάλο αντίπαλο ο κ. Διγκόζης είπε ότι «ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που σχηματίστηκε το καλοκαίρι και δεν άλλαξε από τότε καθόλου, μιας και δεν έκανε μεταγραφές τον Ιανουάριο. Το γεγονός αυτό του δίνει περισσότερη ομοιογένεια, με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει να αποδίδουν πολύ καλύτερα. Παίζουν παιχνίδι κατοχής και θέλουν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα». Όσον αφορά τον στόχο της Καβάλας την Κυριακή ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι «όπως ακριβώς παρουσιαστήκαμε σε όλους τους αγώνες με Δόξα Δράμας και Λαγκαδά, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο με την Καλαμαριά στο γήπεδο μας, για να πάρουμε τη νίκη. Μακάρι να έχουμε αυτή τη φορά και την τύχη με το μέρος μας γιατί τις προηγούμενες φορές δεν την είχαμε!»  Στην προσπάθεια αυτή ο προπονητής θα έχει όλα τα «όπλα» στην διάθεση του, μιας και όπως έχει τονιστεί και άλλες φορές, όλοι οι παίκτες εκτός του Κυριακίδη είναι στην διάθεση του!
 

Μόνο οι θύρες 6 και 10 ανοιχτές

Εν τω μεταξύ επισημοποιήθηκε η απόφαση της διοίκησης να μην ανοίξει την κερκίδα απ’ την πλευρά της θάλασσας, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα βρεθούν στο πέταλο της θύρας 10. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή του  ΑΟ Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως για τον αγώνα της Κυριακής (2 Απριλίου, -ώρα 16:00-) θα είναι ανοικτή η Θύρα 6 για τους φιλάθλους μας ενώ για τους φιλοξενούμενους η Θύρα 10, κατόπιν συνεννόησης και με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας, πάντα σε κόσμια πλαίσια όπως έχουμε άλλωστε συνηθίσει και να μην απαντήσουν σε οποιαδήποτε τυχόν πρόκληση».