Μπάσκετ Πάνθηρες: Πρωταθλήτριες οι Νεάνιδες!

Μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου των κορασίδων, οι Πάνθηρες στέφθηκαν το Σάββατο στην Κομοτηνή πρωταθλητές στις Νεάνιδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Την κατάκτηση, για πρώτη φορά στην ιστορία της, του τίτλου του πρωταθλητή στις Νεάνιδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) η ομάδα των Πανθήρων Καβάλας! Τα κορίτσια του Ανδρέα Δημητριάδη μετά τον τίτλο κορασίδων πέρσι, ανέβηκαν κατηγορία αλλά παρέμειναν πρωταθλήτριες επικρατώντας της περσινής πρωταθλήτριας Ασπίδας Ξάνθης με 49-28, στον μεγάλο τελικό που έγινε στην Κομοτηνή, παρουσία αρκετών Καβαλιωτών που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ροδόπης για να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητριών! Όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ οι Πάνθηρες κέρδισαν εύκολα τη νίκη, παίρνοντας απ’ την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και διευρύνοντας το συνέχεια.

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης ήταν 10-7, 26-14, 37-24 και 49-28

Πάνθηρες (Δημητριάδης): Παυλίδου 7 (1), Κερανοπούλου 9, Χασάπη 2, Γενημαχαλαλή 5, Γιαχολάρη 11 (1), Τριανταφυλλίδου, Βαμβούρη 11 (2), Καραπρώιμου 4, Σεϊτανίδου, Μαρμαλίδου.

Ασπίδα Ξάνθης (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά 5 (1), Παυλάκη 3, Κουτρουβέλη 4, Αντικουλάκη, Αραμπατζή Ε. 2, Χαλκίδου 9, Χατζή Χαλίλ 1, Μωυσένκου 4, Αραμπατζή Ζ.

Στη Νεάπολη από τις 8 έως τις 12 Απριλίου

Πλέον οι Πάνθηρες θα εκπροσωπήσουν την Ανατ. Μακεδονία – Θράκη στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, στην β’ φάση του θεσμού που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στην Θεσσαλονίκη, όπου θα αγωνιστεί με τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων της Βορείου Ελλάδος. Διαδοχικά θα αντιμετωπίσουν την ΕΚΑΣ Χαλκιδικής, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Απόλλων Πτολεμαίδας και τον Πανεδεσσαϊκό, με στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης.