ΑΟ Καβάλας: Αδικεί (συνέχεια) τον εαυτό του…

Φωνάζουν για τον διαιτητή και τα έχουν με την τύχη τους, αλλά το… κακό παράγινε

Με την τύχη τους και τον διαιτητή τα έχουν στην ομάδα της Καβάλας μετά τον άτυχο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, απ’ τον οποίο βγήκαν (και πάλι) ηττημένοι με 3-2! Ο ΑΟΚ κατά γενική ομολογία είχε στα χέρια του το παιχνίδι και το έχασε, μετά από τραγικά λάθη που έγιναν από τους παίκτες και τον προπονητή (όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης), αλλά και τον ανεκδιήγητο διαιτητή Φωτιάδη που με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Μόνο η απειρία;

Για τον διαιτητή και γενικότερα για την στάση της διαιτησίας στο φετινό πρωτάθλημα δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα, πέραν τον θλιβερών διαπιστώσεων, ότι στάθηκε απέναντι στο «καραβάκι»! Εκεί όμως που πρέπει να γίνει μεγάλη κουβέντα είναι το γεγονός ότι για ακόμα ένα παιχνίδι ο ΑΟΚ δέχεται γκολ και χάνει βαθμό ή βαθμούς στις καθυστερήσεις. Ο Άγγελος Διγκόζης αποδίδει το… φαινόμενο στην απειρία των ποδοσφαιριστών που δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, κάτι που όμως δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια! Σαφώς και είναι ένα στοιχείο που παίζει καθοριστικό ρόλο σ’ ένα, δύο, τρία παιχνίδια, όμως όταν συμβαίνει σχεδόν πάντα στα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια της χρονιάς (που ειδικά φέτος είναι ελάχιστα στον αριθμό), τότε η αποτίμηση θα πρέπει να είναι διαφορετική! Ο ΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως τον αδίκησε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει για ακόμα μια χρονιά! Κάποια στιγμή όμως όλο αυτό θα πρέπει να σταματήσει, όπως θα πρέπει να σταματήσει και η απαξίωση του στη συνείδηση των Καβαλιωτών! Όταν σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χρονιάς, δεν καταφέρνει να γεμίσει έστω την μια κερκίδα του «Ανθή Καραγιάννη», καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος του προβλήματος…

7 Κίτρινες ο Μπαντάνης

Στα αγωνιστικά η ομάδα σήμερα θα έχει ρεπό και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι στο οποίο δεν θα συμμετέχει ο Μιχάλης Μπαντάνης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες την Κυριακή και θα λείψει για δύο αγωνιστικές.