Χάλκινος ο Πιτσής! Μεγάλη διάκριση για τον αθλητή του Χάρη Παλτόγλου στο Πανελλήνιο της Αθήνας

Άλλη μία επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Φαίνεται πως η φετινή είναι χρονιά επιτυχιών για τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, αφού οι διακρίσεις έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, δύο αθλητές του προπονητή Χάρη Παλτόγλου συμμετείχαν, μαζί με άλλους 450 από όλη την Ελλάδα, στο Σχολικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do Λυκείων που διεξήχθη στην Αθήνα, «σφραγίζοντας» την παρουσία τους με μία μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πιτσής κατάφερε, κερδίζοντας τέσσερις συνεχόμενους αγώνες, να κατακτήσει την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο)! Σημειώνεται ότι η διάκριση αυτή δεν χαρίζει στον αθλητή μονάχα χαρά και έμπρακτη ανταμοιβή των προσπαθειών του, αλλά και μόρια για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ως αναγνώριση των ικανοτήτων του.

Μιλώντας στο KAVALA POST, ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου που συνεχίζει να «φέρνει» στην Καβάλα σημαντικές διακρίσεις στο Tae Kwon Do, δήλωσε: «Σήμερα ανταμείφθηκε μια προσπάθεια χρόνων. Χρειάστηκε πολύς κόπος αλλά και υπομονή. Στην αποστολή αυτή συμμετείχαν δύο αθλητές από την πόλη της Καβάλας οι οποίοι ανήκουν στον Σύλλογό μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ίδιους αλλά και στους γονείς τους»!