Καβάλα BC: Με 200 οπαδούς ο Ηρακλής

Το Σάββατο στο κρίσιμο παιχνίδι στο «Αλ. Δήμογλου» για την 25η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας

Ιδιαίτερο χαρακτήρα θα έχει το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας με τον Ηρακλή το Σάββατο (8/4) στο «Αλ. Δήμογλου»! Το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη βρίσκεται σε δύσκολη θέση σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια για την εξασφάλιση της σωτηρίας στο πρωτάθλημα της Α2 και χρειάζεται επειγόντως μια νίκη «εκτός προγράμματος» για να αλλάξει τις ισορροπίες και να ανεβεί ψυχολογικά! Ο αντίπαλος όμως απ’ την άλλη πλευρά που διεκδικεί την επάνοδο του στην Α1, δεν έχει περιθώρια για αποτυχίες και θα έρθει στην Καλαμίτσα για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα!

Γνώριμοι Αντίπαλοι…

Αντίπαλοι της Ένωσης το Σάββατο θα τεθούν παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν από την Καβάλα, άλλοι με μεγάλη επιτυχία και άλλοι όχι και τόσο. Με τα χρώματα του Ηρακλή λοιπόν θα αγωνιστούν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο Κώστας Τότσιος, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο Βασίλης Αγγελακόπουλος και ο Μιχάλης Γιαννακίδης, ενώ στον πάγκο του «γηραιού» θα κάθεται ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Η δυσκολία της αποστολής της Καβάλας είναι πολύ μεγάλη και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από το γεγονός ότι όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει και αρκετό κόσμο στο πλευρό της! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηρακλής ειδοποίησε τους παράγοντες της Ένωσης ότι στο ΔΑΚ της Καλαμίτσας θα βρίσκονται περί τους 200 οπαδούς του, οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει εκδρομή!

Απαραίτητη η παρουσία του κόσμου

Για το λόγο αυτό λοιπόν η παρουσία του κόσμου της Καβάλας στις εξέδρες είναι περισσότερο αναγκαία και επιτακτική από κάθε άλλη φορά! Το νεαρό συγκρότημα του Πενταζίδη χρειάζεται την υποστήριξη των Καβαλιωτών για να κάνει την υπέρβαση, μιας και από την μέχρι στιγμή πορεία του έχει φανεί ότι είναι άλλη ομάδα όταν παίζει στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του και άλλη όταν αγωνίζεται εκτός! Αν λοιπόν οι οπαδοί του Ηρακλή επικρατήσουν στη «μάχη» της εξέδρας, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για την Ένωση… Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία κύλησε καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες! Ο Σταύρος Κουμλέλης επανήλθε στις προπονήσεις μετά την απουσία του στη Μυτιλήνη για προσωπικούς λόγους, ενώ και ο Γιώργος Μούκας ξεπέρασε τον τραυματισμό του..